ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Οι Σπαθαριώτες της Αθήνας τίμησαν τον πολιούχο του χωριού τους!

Φωτογραφίες του κ. Νίκου Ορφανού

Ο Σύλλογος Απανταχού Σπαθαριωτών Σάμου «Ο Ταξιάρχης» διοργάνωσε την Κυριακή στην Αθήνα την καθιερωμένη θρησκευτική, εθιμική και πολιτιστική του εκδήλωση προς τιμήν του πολιούχου των Σπαθαραίων Σάμου, Αρχαγγέλου Ταξιάρχη Μιχαήλ.


Η εκδήλωση διεξήχθη στον πρώτο όροφο του Δουρίτειου Ιδρύματος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στο κέντρο της Αθήνας, με την παρουσία πολλών Σπαθαριωτών - μελών του συλλόγου ,άλλα και πολλών προσκεκλημένων Σαμίων της Αθήνας.

Είχε προηγηθεί Θεία Λειτουργία και αρτοκλασία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου. 

Εορταστικό χαιρετισμό στην εκδήλωση στο Δουρίτειο Ίδρυμα απηύθυνε ο πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Σπαθαριωτών Σάμου, Κώστας Αγγελής, και οι: Μανώλης Βαρβούνης, καθηγητής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Λεύτερης Κουτουφάρης, πρόεδρος της πανικαριακής αδελφότητας Αθηνών, Γιάννης Μόρτζος, ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας και ο Νίκος Ορφανός, συνταξιούχος εκπαιδευτικός.

Σε όλους τους παρευρισκόμενους προσφέρθηκαν σαμιώτικα ποτά, ξηροί καρποί και το νόστιμο παραδοσιακό σαμιώτικο κισκέκι (γιορτή)

Τα επιλεγμένα τραγούδια της τριμελούς ορχήστρας στην εκδήλωση προκάλεσαν πολλούς σε χορό.

Δείτε τις φωτογραφίες του κ. Νίκου Ορφανού, ο οποίος έγραψε και το παρόν κείμενο!








Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video