ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Διεθνές συνέδριο βιβλιοθηκονομίας στις 22-23/8 στη Σάμο

 

Η Βιβλιοθήκη Σάμου σε συνεργασία με την Διεθνή Ομοσπονδία Βιβλιοθηκών και Βιβλιοθηκονόμων (IFLA) διοργανώνουν διεθνές συνέδριο στο νέο δημαρχιακό κτήριο στο Πυθαγόρειο Σάμου στις 22-23 Αυγούστου 2019.

Στο βιβλιοθηκονομικό αυτό συνέδριο θα διερευνηθούν και θα συζητηθούν οι τρόποι πρόσληψης της νέας γενιάς βιβλιοθηκονόμων, της οργάνωσης και διαχείρισης του προσωπικού των βιβλιοθηκών, τις ικανότητές τους και τα εφόδιά τους, τις δεξιότητες επικοινωνίας τους, ώστε να εξυπηρετήσουν καλύτερα τους αναγνώστες και τους χρήστες των βιβλιοθηκών και να προσελκύσουν στις βιβλιοθήκες περισσότερους αναγνώστες.  Το συνέδριο είναι δορυφορικό (Satellite Meeting) του World Library and Information Congress: 85th IFLA General Conference and Assembly που θα διεξαχθεί στην Αθήνα 24-30 Αυγούστου 2019.

O τίτλος του συνεδρίου είναι: «Recruiting and Managing the New Generation of Employees to Attract New Markets and Create new Services» και η γλώσσα του συνεδρίου θα είναι τα αγγλικά.

Οι υπεύθυνοι της βιβλιοθήκης Σάμου αναφέρουν για το συνέδριο "εκτός από τους ανθρώπους των βιβλιοθηκών, θα είναι πολύτιμη η συμμετοχή ανθρώπων που αγαπούν το βιβλίο και θέλουν με την σκέψη τους να συμβάλλουν στον προβληματισμό μας, των εκπαιδευτικών, των ερευνητών και όλων των βιβλιόφιλων. 

Θα δεχτούμε με χαρά κάθε πρόταση για ομιλία ή πόστερ από όποιον πιστεύει ότι μπορεί να συμβάλει δημιουργικά στο θέμα αυτό".

Η Επιτροπή διοργάνωσης του συνεδρίου είναι διεθνής αποτελούμενη από στελέχη βιβλιοθηκών από τις παρακάτω χώρες:

1) Ruth Ornholt, Norway
2) Christie Koontz, USA
3) Nie (Heather) Hua, China 
4) Vera Keown, Canada 
5) Mary Chute, USA 
6) Pat Wand, USA
7) Barbara Schleihagen, Germany 
8) Manolis Pyrgiotis, Greece Samos 

Ο χώρος του συνεδρίου θα λειτουργήσει και ως Έκθεση Φωτογραφίας που θα διοργανωθεί από την Φωτογραφική Ομάδα Σάμου με θέμα το βιβλίο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τις ομιλίες, τις ημερομηνίες κλπ, παρακαλούμε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του συνεδρίου.

H συμμετοχή στο συνέδριο θα είναι δωρεάν, αλλά θα απαιτείται εγγραφή είτε μέσα από την ιστοσελίδα, είτε επιτόπου. Θα υπάρξουν βεβαιώσεις συμμετοχής και βεβαιώσεις ομιλητών.

Για επικοινωνία και περισσότερη πληροφόρηση: Βιβλιοθήκη Σάμου, τηλέφωνο 22730-27216, email: librasam@otenet.gr , Θεμιστοκλή Σοφούλη 47, Σάμος ΤΚ 83100.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video