ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εγγραφές νέων μελών στον Ε.Ο.Σ Σάμου


Ο Ενιαίος Οινοποιητικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Σάμου (Ε.Ο.Σ.Σ) ενημερώνει τους αμπελοκαλλιεργητές που δεν είναι μέλη του συνεταιρισμού, ότι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση εγγραφής το επόμενο διάστημα και μέχρι 31 Μαΐου 2019.

Οι αιτήσεις γίνονται στα γραφεία του Συνεταιρισμού στο Μαλαγάρι και στο οινοποιείο Καρλοβάσου.

Πληροφορίες για τις αιτήσεις και τα απαραίτητα συνοδευτικά δικαιολογητικά στα τηλέφωνα:

Α) 22730 87510 / εσωτερικό 534 - Ευαγγελία Καπενεκά

Β) 22730 32662  - Νικόλαος Κάρλας

Επίσης αμπελοκαλλιεργητές μέλη του Συνεταιρισμού που έχουν αλλαγές στο αμπελουργικό τους μητρώο, καλούνται να απευθυνθούν άμεσα στη ΔΑΟΚ Σάμου (υπεύθυνος Δημήτρης Γροντάς, τηλέφωνο επικοινωνίας 2273353423) και αφού τακτοποιήσουν το μητρώο τους, να το προσκομίσουν άμεσα στον Συνεταιρισμό. 

Αλλαγές στα αμπελουργικά μητρώα θα γίνονται δεκτές από το Συνεταιρισμό μέχρι 12/07/2019.

Τέλος ο Ε.Ο.Σ.Σ ενημερώνει τους αμπελοκαλλιεργητές που έχουν παραδώσει σταφύλια το 2017, ότι μπορούν να λάβουν την Βεβαίωση Εσόδων, έτους 2018 για φορολογική χρήση:

Α) Για τις Δ.Κ.: Αγίου Kων/νου, Αμπέλου, Βαθέος, Βουρλιωτών, Κοκκαρίου, Κουμαραδαίων, Μανωλατών, Μεσογείων, Μυτιληνιών, Παγώνδα, Πανδρόσου, Πύργου, Σάμου, Σταυρινήδων και Χώρας:

Από τα γραφεία του Ε.Ο.Σ ΣΑΜΟΥ στο Μαλαγάρι,  τηλ. 2273087510/εσωτερικό 534 - υπεύθυνη Ευαγγελία Καπενεκά.

Β) Για τα Δ/Δ: Αγίων Θεοδώρων, Καρλοβάσου, Καστανιάς, Κοντακαίικων, Κονταίικων, Κοσμαδαίων, Λέκκας, Πλατάνου, Υδρούσσας:

Από τα γραφεία του Ε.Ο.Σ ΣΑΜΟΥ οινοποιείο Καρλοβάσου, τηλ. 2273030730  - υπεύθυνος Νικόλαος Κάρλας.


Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video