ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αεροδρόμιο Λήμνου: «Εκπτώσεις» στην καθαριότητα

Αεροδρόμιο Λήμνου: «Εκπτώσεις» στην καθαριότητα

Αρνητικά έχει σχολιαστεί από μερίδα κόσμου της Λήμνου, οι συνθήκες εργασίας των υπαλλήλων καθαριότητας του αεροδρομίου της Λήμνου, μετά την παραλαβή του τμήματος αυτού από το νέο εργολάβο.

Όπως πληροφορούμαστε, τις πρώτες ημέρες οι δύο υπάλληλοι δεν είχαν παραλάβει τον απαραίτητο εξοπλισμό με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να εφευρίσκουν τρόπους προκειμένου να κάνουν τη δουλειά τους με ακροατές του σταθμού μας να μας περιγράφουν πως οι κουβάδες και οι σφουγγαρίστρες μεταφέρονταν σε καρότσι σούπερ μάρκετ (!!!).

Παράλληλα έχει μειωθεί ο αριθμός των υπαλλήλων από τέσσερις σε δύο, με την κάθε υπάλληλο να εργάζεται μόλις 2,5 ώρες την ημέρα με ελάχιστα φυσικά χρήματα ως μισθό.

Βέβαια όλα τα παραπάνω τα προβλέπει η δίμηνη σύμβαση που έχει υπογράψει η κεντρική ΥΠΑ με τον εργολάβο και πραγματικά προκαλεί ερωτηματικά το πώς εγκρίθηκε μια τέτοια σύμβαση.

Αξίζει βέβαια να αναφερθεί ότι οι εργαζόμενοι υπερβάλουν εαυτό καθημερινά προκειμένου να κρατήσουν την καλή εικόνα του αεροδρομίου. Έχει δοθεί ιδιαίτερη σημασία στους χώρους του κοινού, με τις «εκπτώσεις» να επηρεάζουν τους μη ορατούς στο κοινό χώρους και τα γραφεία.

Οι δυσλειτουργίες έχουν καταγραφεί και έχουν γίνει γνωστές στους αρμόδιους και όπως μαθαίνουμε στο νέο διαγωνισμό έχει ζητηθεί να υπάρξει διαφοροποίηση στους όρους της σύμβασης.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video