ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η γυναικεία ομάδα του Α.Γ.Σ. Διαγόρα Ραχών ταξιδεύει για τον κυριακάτικο αγώνα της στο Ρέθυμνο

 

 

Η γυναικεία ομάδα του Α.Γ.Σ. Διαγόρα έφυγε χθες από το νησί μας, ταξιδεύοντας για το Ρέθυμνο, όπου την Κυριακή  7/4/2019 το μεσημέρι θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Νέου Αστέρα Ρεθύμνου για το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Κατηγορίας γυναικών.

Η ομάδα μας ξεκίνησε, με σοβαρές ελλείψεις, την …. «οδύσσεια της» ταξιδεύοντας για τον Πειραιά, όπου θα πάρει άλλο πλοίο για την Κρήτη, για να φθάσει στον τελικό προορισμό της έγκαιρα. Δεν είναι η πρώτη φορά που τα κορίτσια του νησιού μας περνούν τέτοια ταλαιπωρία, για να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, στο αγαπημένο άθλημα τους, το ποδόσφαιρο. Αυτό ελπίζουμε να εκτιμηθεί από την ανώτερη αρχή του ποδοσφαίρου, την Ε.Π.Ο.  Κανονικά οι ομάδες του αιγαίου που δεν έχουν απ’ ευθείας σύνδεση μεταξύ τους, καλύτερα είναι να συμμετέχουν με ομάδες του λεκανοπεδίου Αττικής ή ακόμα και των γύρω περιοχών της ηπειρωτικής Ελλάδας, για να υπάρχει λιγότερη ταλαιπωρία για της αθλήτριες, αμαρτία είναι.

Η ομάδα του Α.Γ.Σ. Διαγόρα πήρε μαζί της 12 αθλήτριες : Ρουβέλα Ε., Μαλλέ Χ.,Χαιντούτη Ε., Καρούτσου Ε., Καρούτσου Κ., Καστανιά Μ., Συργιάννη Α., Κουτσού Α., Ζαννή Χ., Πούλη Γ., Κατέχη Ε., Κράτσα Σ.

Ευχόμαστε να φέρουν ένα καλό αποτέλεσμα στην Κρήτη.

Για την Ικαριακή Ραδιοφωνία 

Σωτήρης Πολίτης

The post Η γυναικεία ομάδα του Α.Γ.Σ. Διαγόρα Ραχών ταξιδεύει για τον κυριακάτικο αγώνα της στο Ρέθυμνο appeared first on Ικαριακή Ραδιοφωνία.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video