ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

"Παρακαλώ να ενημερωθώ"






Επιστολή προς τον απερχόμενο Δήμαρχο Σάμου Στέλιο Θάνο απέστειλε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος του νησιού Μιχάλης Αγγελόπουλος. Ζητά να ενημερωθεί από αυτόν για σειρά θεμάτων που πρόκειται να κληθεί να αντιμετωπίσει μόλις αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά του, από τον Σεπτέμβριο.



Σύμφωνα με τον κ. Αγγελόπουλο, "προκειμένου η νέα Δημοτική Αρχή και οι δημότες της Σάμου να έχουν πλήρη και διαφανή εικόνα για την πορεία των έργων και των παρεμβάσεων που αφορούν στο μέλλον του νησιού μας", θα ήθελε να ενημερωθεί για τα εξής :



α) για τα έργα που έχουν ολοκληρωθεί και παραδοθεί.



β) για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και δεν έχουν ολοκληρωθεί και παραδοθεί, με τις αντίστοιχες οικονομικές εκκρεμότητες που προβλέπουν οι σχετικές συμβάσεις.



Ειδικότερα, ο κ. Αγγελόπουλος ζητά αναλυτική ενημέρωση για τα παρακάτω έργα:



1ο: Εξωτερικό δίκτυο αποχέτευσης Μαραθοκάμπου από Παλιόμυλο Μαραθοκάμπου



2ο: Κατασκευή φρεατίων αποχέτευσης οικισμού Κάμπου Μαραθοκάμπου



3ο: Αποκαταστάσεις ζημιών ύδρευσης και ομβρίων Μαραθοκάμπου



4ο: Τροφοδοσία δικτύου Καρλοβάσου από αντλιοστάσιο Ποταμίου



5ο: Εργασίες περιβάλλοντος χώρου και διαμόρφωση χώρων Γυμνασίου (Καρλόβασι)



6ο: Αποχετευτικό δίκτυο Λέκκας



7ο: Αντικατάσταση δικτύου θέση Αλωνάκι



8ο: Αποκατάσταση βλαβών αποχέτευσης και ύδρευσης Σάμου, καθώς και για τις προτεραιότητες που έχουν τεθεί στη νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020.





"Όπως γνωρίζετε η ύπαρξη μελετών, το στάδιο ωρίμανσής τους ή και ο προγραμματισμός τους είναι καθοριστικής σημασίας για την υλοποίηση των στόχων που έχουν τεθεί.



Εκτιμώ ότι κατά τον τρόπο αυτό η παράδοση-παραλαβή, ενόψει της νέας δημοτικής θητείας, θα έχει τα χαρακτηριστικά της δημοκρατικής διαφάνειας και της συνέχειας που οι δημότες απαιτούν από όλους τους Δημοτικούς τους Άρχοντες
", αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Αγγελόπουλος.




από noreply@blogger.com (mysamos1)

μέσω My Samos: Ένα blog για τη Σάμο
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video