ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Καλλονή δεν νίκησε και μπήκε σε περιπέτειες… Ήρθε ισόπαλη με την Ξάνθη 2 – 2 (ΒΙΝΤΕΟ)

aelk xanthi 2-2

Η Καλλονή δεν κατάφερε για μία ακόμα φορά να νικήσει στην έδρα της και να πάρει μία βαθμολογική ανάσα, παραμένοντας για μία ακόμα εβδομάδα στη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο δρόμο της ήταν αυτή τη φορά η Ξάνθη, η οποία κράταγε στα χέρια της τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα, όταν ο Γιώργος Μανούσος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ισοφάρισε σε 2 – 2, χαρίζοντας στην ομάδα της Λέσβου, έστω το βαθμό της ισοπαλίας.

Η ομάδα του Θαλή Θεοδωρίδη αιφνιδιάστηκε μόλις στο 6′, όταν ο Σολτάνι άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Η Καλλονή στη συνέχεια φάνηκε νευρική και ασύνδετη, αλλά παρ” όλα αυτά στο 38′ κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, όταν ο Γεωργίου μπήκε από δεξιά και πάσαρε στο σημείο του πέναλτι, όπου ο Γιώργος Μανούσος έγραψε με πλασέ το 1 – 1.

Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Καλλονή εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο πιο αποφασιστική και πίεσε ασφυκτικά την Ξάνθη, ώστε να φτάσει σε ένα δεύτερο τέρμα.

Έχασε αρκετές ευκαιρίες, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν ξανά το προβάδισμα στο σκορ, όταν σε μία από τις ελάχιστες αντεπιθέσεις τους στο δεύτερο ημίχρονο, έκαναν στο 85′ το 1 – 2 με ωραίο σουτ του Ερέα και αφού πρώτα η μπάλα βρήκε το δεξί δοκάρι του Δαύκου.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι η Ξάνθη θα έφευγε από τον Ταρλά με το πολύτιμο τρίποντο, ακριβώς στην εκπνοή και των καθυστερήσεων του αγώνα, ο Μπαρκάν έκανε μία σέντρα από αριστερά και κοντά στη γωνία της μεγάλης περιοχής.

Η μπάλα βρήκε καθαρά στο απλωμένο χέρι του Μπέρτου και ο διαιτητής του αγώνα κ. Αρετόπουλος, έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα.

Ο Γιώργος Μανούσος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και διαμόρφωσε το τελικό 2 – 2, χαρίζοντας στην Καλλονή ένα βαθμό, που ίσως στη συνέχεια να της φανεί υπέρ πολύτιμος.

ΚΑΛΛΟΝΗ: Δαύκος, Τσαμπούρης, Ούγκο, Αναστασιάδης, Γιορέντε (89’ Μπουρούς), Κλαντρούμπσκυ (46’ Καλτσάς), Κεϊτά, Μπαργκάν, Γεωργίου, Σάμπα, Μανούσος

Skoda Ξάνθη: Τσέναμο, Μπέρτος, Σολτάνι (13’ Μπαξεβανίδης), Λουσέρο, Παπαστεριανός, Ερέα, Φλίσκας, Καπετάνος, Φάρκας, Ζαραδούκας (60’ Ουάλας), Ντιμιτρόφ (72’ Νιέτο)

Σκόρερ: 38’ 90+4’Μανούσος / 6’ Σολτάνι, 85′ Ερέα



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video