ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συγκέντρωση στο Λιμάνι της Μύρινας οργανώνουν τα ΑμεΑ της Λήμνου

Συγκέντρωση στο Λιμάνι της Μύρινας οργανώνουν τα ΑμεΑ της Λήμνου

Με συγκέντρωση στο Λιμάνι της Μύρινας το πρωινό της Πέμπτης θα συμμετάσχει η Π.Ο. ΑμεΑ. Βορείου Αιγαίου στην πανελλαδική απεργία της 12ης Νοεμβρίου, σε συνέχεια της κινητοποίησης της 4ης Νοέμβρη.

Στην ανακοίνωσή της η Π.Ο ΑμεΑ Βορείου Αιγαίου αναφέρει: «Το αγωνιστικό πλαίσιο είναι γνωστό και έχει ήδη κοινοποιηθεί. Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να προωθήσουμε τα αιτήματά μας. Δεν πάει άλλο. Υπάρχουν ήδη συνάδελφοι που βρίσκονται σε απόγνωση.

Τόσα χρόνια έχουμε καλέσει όλους σε στήριξη. Συναντηθήκαμε με φορείς εργαζομένων, βουλευτές, δημάρχους έχοντας πάντα καλή προαίρεση απέναντί τους. Μας χτύπησαν πολλοί φιλικά στην πλάτη αλλά λίγοι το εννοούσαν, λίγοι ήταν εκεί και την επόμενη μέρα.

Μας υποσχέθηκαν πολλοί, πολλά - πολλοί λίγοι όμως τήρησαν τις υποσχέσεις τους, όπως έγινε και με όλο τον ελληνικό λαό. Στη συντριπτική τους πλειοψηφία ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΧΕΡΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ!

Σήμερα που οι καταστάσεις πιέζουν, πρέπει να αποφασίσουμε. Δεν φτάνουν οι καλές προθέσεις που ούτως ή άλλως έχουμε. Η καθημερινότητά μας δεν αντιμετωπίζεται με προθέσεις αλλά με πράξεις και στάση ζωής. ΤΈΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ. Είμαστε στα Σωματεία μας επειδή έχουμε ένα σκοπό.

Να υπηρετήσουμε τα συμφέροντά μας και των οικογενειών μας, που τα γκρεμίζει αυτή η πολιτική. Να εμπνεύσουμε τον κόσμο μας να παλέψει και να απεγκλωβιστεί από όσα του έταζαν και τάζουν τόσο καιρό καλλιεργώντας ψεύτικες ελπίδες και αναμονή. Να παλέψει για ό,τι έχασε αλλά και για μια άλλη ζωή. Δεν υπάρχει ελπίδα χωρίς αγώνα, ειδικά σήμερα. Δεν μπορούμε να ζήσουμε με ψίχουλα.

Συναδέλφισες, συνάδελφοι,

Είναι υπερώριμο σήμερα, με βάση την εμπειρία μας ως τώρα, να συναντηθούμε με αυτούς που μας σέβονται και παλεύουν μαζί μας για τις πραγματικές μας ανάγκες. Με αυτούς που δε συνομιλούν απλά με υπουργούς, παζαρεύοντας τι θα χάσουμε και για το πώς τάχα θα βελτιωθούν τα μνημόνια. Με όσους προειδοποίησαν ότι δεν πρέπει να περιμένουμε από σωτήρες για να σωθούμε, με αυτούς τελικά που δεν μας εξαπάτησαν.

Γι' αυτό διατηρώντας την αυτοτέλεια των Σωματείων μας, τα αιτήματά μας, τα συνθήματα και τις θέσεις μας, χωρίς να ταυτιζόμαστε με κανένα, με τις επιφυλάξεις ή και διαφωνίες μας, σας καλούμε - προτείνουμε θαρρετά συμμετοχή στην απεργία την Πέμπτη στις 12/11.

Ενότητα σημαίνει να είμαστε ενωμένοι με όσους βάλλονται ενάντια στις κυβερνήσεις και τις αντιλαϊκές πολιτικές και όχι με όσους μας χαμογελούν από τη μια και ψηφίζουν και υλοποιούν μνημόνια από την άλλη.
Δεν υπογράφουμε την καταδίκη μας. Καλό αγώνα και καλές επιτυχίες.

Με υπομονή, επιμονή, την αισιοδοξία που μας διακρίνει και πάνω απ' όλα με αγωνιστική συνέχεια.

Οι συγκεντρώσεις στα νησιά:
Χίος: Είσοδος Απλωταριάς στις 10πμ
Μυτιλήνη: Πλατεία Σαπφούς στις 10:30πμ
Σάμος: Βαθύ, Εργατικό Κέντρο στις 10.00π.μ.
Ικαρία: Άγιος Κήρυκος στις 12.00 μ.μ.
Λήμνος: Λιμάνι στις 10.30 π.μ.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video