ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αιμοκάθαρση στην Ικαρία – Υπουργικές υποσχέσεις που ζητούν υλοποίηση

μτνΟλοκληρώθηκε σήμερα (Τρίτη 10 Νοεμβρίου) η συνάντηση της Ικαριακής Επιτροπής με τον Διευθυντή της 2ης ΔΥΠε Πειραιώς και Νήσων κ.Νικόλαο Καρβούνη. Στην επιτροπή συμμετείχαν εκτός του Συλλόγου Νεφροπαθών Ικαρίας και Φίλων, εκπρόσωπος του Δήμου Ικαρίας και την συμπαράσταση στα αιτήματα των Ικαρίων έδωσε και ο Βουλευτής του Νομού Σάμου-Ικαρίας-Φούρνων κ.Δημήτρης Σεβαστάκης. Το θέμα της συνάντησης ήταν η δημιουργία Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στην Ικαρία, μείζον θέμα που απασχολεί την τοπική μας Κοινωνία, με αποκορύφωμα τα τελευταία χρόνια τη δημιουργία του Συλλόγου Νεφροπαθών Ικαρίας και Φίλων και την καταγραφή 25 Νεφροπαθών συμπατριωτών μας που έχουν φύγει από τα σπίτια τους στην Ικαρία,  λόγω της μη ύπαρξης Μονάδας Αιμοκάθαρσης. Η συνάντηση και η κατάθεση επιστολής των αιτημάτων από τη μεριά των Ικαριωτών πλαισιώθηκε από ανταλλαγή απόψεων και ο κ.Καρβούνης συνέταξε έγγραφο που θα προωθήσει στη συνάντηση που έχει αύριο Τρίτη 11 Νοεμβρίου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Παύλο Πολάκη που θα γνωστοποιεί και επίσημα το Αίτημα των Ικαρίων για την σύσταση Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο Νοσοκομείο της Ικαρίας. 12214156_10205323982521943_925026218_o Μετα τη συνάντηση η επιτροπή επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής ”Αγία Βαρβάρα” όπου ξεναγήθηκε στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού και ενημερώθηκε απο το προσωπικό για τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες λειτουργίας μιας τέτοιας μονάδας στην Ικαρία.  Υπουργική Υπόσχεση Οι Ικαριώτες έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασης που επικρατεί με το σοβαρότατο ζήτημα των Νεφροπαθών που ταλαιπωρεί 25 και πλέον οικογένειες που τους κρατάει μακριά απο το τόπο τους, Ζητάμε σε κάθε τόνο τα τελευταία χρόνια την υλοποίηση του δίκαιου αιτήματος, δημιουργίας Μονάδας Τεχνητού Νεφρού με αρωγό τους απανταχού Ικαριώτες και Φίλους του νησιού μας. Τον Ιούλιο του 2015 ο Υπουργος Υγείας κ.Κουρουμπλής δεσμεύτηκε δημόσία να γίνει η Μονάδα τους ερχόμενους μήνες και ο Υπουργός Άμυνας κ.Καμμένος να βοηθήσει τεχνικά στην ανέγερση των αναγκαίων κτισμάτων.

 

https://www.youtube.com/watch?v=vma3rIWHKmw

Η ίδρυσης και η λειτουργία Μονάδας Τεχνητού Νεφρού είναι θέμα Πολιτικής Απόφασης και Υπόσχεση που πρέπει να υλοποιηθεί.

The post Αιμοκάθαρση στην Ικαρία – Υπουργικές υποσχέσεις που ζητούν υλοποίηση appeared first on Ικαριακή Ραδιοφωνία.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video