ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εκλογή προέδρου ΝΔ: Πού θα στηθούν οι κάλπες στη Λήμνο

Εκλογή προέδρου ΝΔ: Πού θα στηθούν οι κάλπες στη Λήμνο

Δύο κάλπες θα στηθούν στη Λήμνο, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας.

Πιο συγκεκριμένα, μία κάλπη θα στηθεί στη Μύρινα και μία στην περιοχή του Μούδρου. Κάλπη αναμένεται να στηθεί και στον Αη Στράτη.

Όπως αναφέρει στον «Δημοκράτη» ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λέσβου Στρατής Καραγεωργίου, στην εκλογική διαδικασία, μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι νεοδημοκράτες που είναι εγγεγραμμένοι στους καταλόγους του κόμματος, αλλά και όσοι δεν είναι εγγεγραμμένοι και επιθυμούν να εγγραφούν τώρα. Το κόστος για κάθε ψηφοφόρο είναι τρία ευρώ, τα οποία και θα διατεθούν για να καλυφθούν διάφορα έξοδα της παράταξης.

Τη διαδικασία θα διενεργήσουν δικαστικοί αντιπρόσωποι, οι οποίοι θα είναι δικηγόροι που προέρχονται από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετέχουν αμισθί.

Σε περίπτωση που κανένας από τους τέσσερις υποψηφίους δεν καταφέρει να συγκεντρώσει ποσοστό άνω του 50% στις 22 Νοεμβρίου, τότε η εκλογική διαδικασία θα επαναληφθεί μεταξύ των δύο επικρατέστερων, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου.

Πηγή: dimokratis.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video