ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Πανσαμιακής Επιτροπής Ειρήνης

 

Αφιερωμένη στα προσφυγόπουλα που φτάνουν στη χώρα μας μαζί με τους γονείς τους ήταν η φετινή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε η Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Σάμου, τους Συλλόγους Γυναικών (μέλη της Ο.Γ.Ε), και τις Λαϊκές Επιτροπές Σάμου.

Η εκδήλωση περιελάμβανε παράσταση Καραγκιόζη από τη παιδική θεατρική ομάδα του Συλλόγου "Ομόνοια" Παγώνδα και ανάγνωση του παιδικού βιβλίου "Μαύρη Πεταλούδα" από την συγγραφέα του Έρη Ρίτσου, η οποία συνομίλησε με τα παιδιά.

Στον χώρο που ήταν στολισμένος με τις εκατοντάδες ζωγραφιές των μαθητών Δημοτικών σχολείων και Γυμνασίων της Σάμου, λειτούργησε το καθιερωμένο "Παζάρι της Ειρήνης" με είδη που φτιάχνουν και προσφέρουν μέλη και φίλοι της Πανσαμιακής Επιτροπής Ειρήνης.

Ακολούθησαν κεράσματα στα παιδιά και μουσική βραδιά με τους Γιάννη Λουλουργά (μπουζούκι-τραγούδι), Σταύρο Κουτράκη (κιθάρα-τραγούδι), Χριστίνα Κουτράκη (τραγούδι) που συνοδεύτηκε από πλούσιους μεζέδες και Σαμιώτικο κρασί.

- Η έκθεση ζωγραφικής στο Εργατικό Κέντρο Σάμου με 700 έργα μαθητών από όλη τη Σάμο, θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 15 Ιανουαρίου για να την επισκεφθούν τα παιδιά των δημοτικών σχολείων και γυμνασίων. Ήδη την Τρίτη την επισκέφθηκαν 130 παιδιά του 2ου Δημοτικού πόλης Σάμου, ξεναγήθηκαν από μέλη της Επιτροπής Ειρήνης και κεράστηκαν γλυκά και αναψυκτικά.

Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την χριστουγεννιάτικη γιορτή της Πανσαμιακής Επιτροπής Ειρήνης και την εκθεση ζωγραφικής των παιδιών!






























- Την Πέμπτη παραμονή των Χριστουγέννων, το Εργατικό Κέντρο, η Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης, οι Λαϊκές Επιτροπές και οι Σύλλογοι Γυναικών της ΟΓΕ διένειμαν μεγάλες ποσότητες γάλακτος και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης που έστειλαν σωματεία εργαζομένων από την Αθήνα, ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα των παραπάνω φορέων για έμπρακτη αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Η διανομή, η 10η που πραγματοποιούν οι φορείς, θα γίνει αυτή τη φορά στους μετανάστες που μένουν σε άσχημες συνθήκες στο Κέντρο Κράτησης και στους γύρω υπαίθριους χώρους.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video