ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τι θα δούμε τα Χριστούγεννα στην TV! Όλα τα εορταστικά προγράμματα που θα προβληθούν στις 24 και 25 Δεκεμβρίου

χριστουγεννα τηλεωραση

χριστουγεννα τηλεωραση

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί «βάζουν» τα γιορτινά τους και μας εύχονται Καλά Χριστούγεννα!

Στις 24 και 25 Δεκεμβρίου θα προβληθούν τα εορταστικά προγράμματα των καναλιών.

 

Ο ΑΝΤ1 θα προβάλει την εκπομπή «Spata live», στις 16.00. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τη Μαίρη Συνατσάκη υποδέχονται τον Κώστα Δόξα με τραγούδια και παιχνίδια. Λίγες ώρες αργότερα, στις 21.00, Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά, μαζί με όλη την παρέα του «Πρωινού», συναντούν στο πλατό λαμπερούς παρουσιαστές του ΑΝΤ1 και εγγυώνται ένα μοναδικό σόου.

Γιώργος Παπαδάκης, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Μαρία Μπεκατώρου, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Μαίρη Συνατσάκη δίνουν το παρών με τη Δέσποινα Βανδή να ανεβάζει τον υδράργυρο της διασκέδασης στο κόκκινο.

Στις 25 του μήνα, στις  23.15, τη σκυτάλη αναλαμβάνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το «Τhe 2night Show» να φέρνει δυο αγαπημένα παιδιά από την Κύπρο, τον Γιώργο Παπαδόπουλο και την παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους, τη Μις Ελλάς 2015, Θεοδώρα Ντανιέλα Ντε Μοράις Μοσχούρη, που εξηγεί τους λόγους που αποβλήθηκε από τον 65ο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Miss World και τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

proin02-650-1280x854

Σε πιο χαλαρούς τόνους θα κινηθεί το MEGA.  Στις 24, η εκπομπή «Καλημερούδια» θα υποδεχθεί την Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Κώστας Μαρτάκης θα τραγουδήσει αγαπημένα κομμάτια. Ο Άκης Πετρετζίκης και η εκπομπή «Κάν’ το όπως ο Άκης» στις 16.40 καλωσορίζουν στην κουζίνα τους έναν εκλεκτό καλεσμένο.

Ο Γιάννης Πρετεντέρης πιάνει τις κουτάλες και μαζί με το δημοφιλή σεφ μαγειρεύουν λαχταριστά πιάτα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Το ίδιο βράδυ, στο «Δεν έχω λόγια», θα τραγουδήσουν οι Μέμος Μπεγνής και Κωνσταντίνος Φραντζής ενώ το «Celebrity game night» με τη Σμαράγδα Καρύδη, λίγες ώρες μετά στις 23.00, υποδέχεται τους Πέγκυ Ζήνα, Αντώνη Λουδάρο, Μιχάλη Ζαμπίδη, Αλέξανδρο Μπουρδούμη και Βάνα Μπάρμπα.

Ανήμερα, η εκπομπή «Καλημερούδια», στις 10.00, με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, υποδέχεται τον Κρατερό Κατσούλη και στο τραγουδιστικό κομμάτι το νεανικό συγκρότημα Melisses. Την ίδια μέρα, ο Γιώργος Καπουτζίδης στις 21.00 με ένα εορταστικό επεισόδιο «παίζει» με τους ηθοποιούς Μαριέλλα Σαββίδου και Ορφέα Παπαδόπουλο στο «Δεν έχω λόγια».

Οι γιορτές στον Alpha ξεκινούν από το πρωί με την εκπομπή «Happy day στον Alpha», ανήμερα των Χριστουγέννων, στις 08.00. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα έχει καλεσμένους τους Μίρκα Παπακωνσταντίνου και Πάνο Καλλίδη, ενώ την παραμονή των Χριστουγέννων θα είναι καλεσμένη η Τάμτα.

Η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης, Ελένη Μενεγάκη, υποδέχεται στις 25 Δεκεμβρίου, στη 13.00,  στο πλατό της εκπομπής τον Μάρκο Σεφερλή και την Ελένη Φουρέιρα για στιγμές γέλιου και διασκέδασης. Όσον αφορά στην  εκπομπή «Στην υγειά μας, ρε παιδιά», την παραμονή των Χριστουγέννων υπόσχεται να κάνει τους τηλεθεατές να ξενυχτήσουν με  τους Βασίλη Καρρά, Θέμη Αδαμαντίδη, Παντελή Παντελίδη, Πίτσα Παπαδοπούλου και την Κωνσταντίνα.

stin-igeia-mas-650

Πιστή στην παράδοση η ΕΡΤ, θα μεταδώσει ανήμερα τα Χριστούγεννα στις 06:00 την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Στις 10:00, σειρά έχει  το κονσέρτο «Χριστούγεννα στη Βιέννη», μια εκδήλωση – θεσμός της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Κρατικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης της Αυστρίας, και στις 13:00 έρχεται το χριστουγεννιάτικο «Αλάτι της γης» με τον Λάμπρο Λιάβα, είναι αφιερωμένο σε κάλαντα, γιορταστικά τραγούδια και χορούς.

 

crashonline.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video