ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Χάρης Ρώμας σε παιδικές παραστάσεις στη Σάμο την Πέμπτη 7/1


Το θεατρικό έργο με τίτλο "Ο μαγικός κόσμος του Σκρουτζ" και πρωταγωνιστή τον Χάρη Ρώμα θα ανεβεί σε δύο παραστάσεις από την Παιδική Σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου στην πόλη της Σάμου την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου.
Οι παραστάσεις θα δοθούν στο αμφιθέατρο του Γενικού Λυκείου Σάμου, η πρώτη στις 17:00 και η δεύτερη στις 19:00.

Ισχύουν εισιτήρια Ο.Γ.Α.

Για κρατήσεις θέσεων και πληροφορίες επικοινωνήστε με την Δυναμική Promotion Σάμου στα τηλέφωνα 6941676762 και 6973056635.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται στο βιβλιοπωλείο "Κύκλος".
 

Περισσότερα για το θεατρικό έργο "Ο μαγικός κόσμος του Σκρουτζ"


Ο αγαπημένος δημοφιλής ηθοποιός, Χάρης Ρώμας, ενσαρκώνει τον γνωστό ήρωα του Άγγλου θεατρικού συγγραφέα Καρόλου Ντίκενς, ο οποίος θεωρείται ένας από τους κορυφαίους συγγραφείς όλων των εποχών.

Το έργο αυτό εγκαινιάζει μία ιδιαίτερη πρωτιά για τον Χάρη Ρώμα, εφ΄ όσον για πρώτη φορά θα παίξει ο ίδιος σε παιδική θεατρική παράσταση.

Ύστερα από δέκα χρόνια ενασχόλησής του με το θέατρο για τα παιδιά (άλλοτε ως σκηνοθέτης και άλλοτε ως συγγραφέας), τώρα αναλαμβάνει να υποδυθεί τον Σκρουτζ, έναν απαιτητικό ρόλο που έχουν παίξει στο παρελθόν μυθικοί πρωταγωνιστές όπως ο Άλμπερτ Φίνεϊ, ο Τζορτζ Σκοτ, και ο Μάικλ Κέιν.

Η "Χριστουγεννιάτικη ιστορία" έχει ξεχωριστή θέση στη βιβλιογραφία της παγκόσμιας λογοτεχνίας.

Είναι πολύ σημαντικό το μήνυμα που προσλαμβάνουν τα παιδιά από την ιστορία του άπληστου Σκρουτζ, ο οποίος, μετά την παρέμβαση των τριών πνευμάτων που του φανερώνουν την ασχήμια της ζωής του, μεταμορφώνεται σε άνθρωπο καλοσυνάτο που θέλει να μοιράζεται την περιουσία του με τους συνανθρώπους του. Ειδικά σ' αυτός τους δύσκολους καιρούς που ζούμε και πρέπει να αλληλοστηριζόμαστε για να επιβιώσουμε, το μήνυμα του σπουδαίου Ντίκενς μοιάζει πιο επιτακτικό και απαραίτητο.

Μαζί του θα παίξουν οι ταλαντούχοι ηθοποιοί: Κατερίνα Αναστασίου, Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Μαρία Κοκολάκη και Δημήτρης Κοράκης.



Το δυναμικό στελεχώνουν δημοφιλής συνεργάτες όπως ο Γιάννης Ζουγανέλης, που έγραψε την μουσική, και ο Φώτης Μεταξόπουλος, ο οποίος καθοδήγησε τον θίασο χορευτικά.

Την ενδυματολογική επιμέλεια είχε η Σήλια Δεμίρη, ενώ στα τραγούδια ακούγονται οι φωνές του βαρύτονου Τίμου Σιρλατζή και της σοπράνο Πένυς Δεληγιάννη της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video