ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνάντηση της κας Χρ. Καλογήρου με την κα Έλενα Κουντουρά

------------------ ---- ------------------

Συνάντηση με την Αναπληρώτρια Υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κα. Έλενα Κουντουρά και το Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Τρυφωνόπουλο για το σχεδιασμό δράσεων ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου, είχε σήμερα η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου.

 

Σε συνέχεια μιας καλής περυσινής περιόδου, εξετάστηκαν τρόποι συνεργασίας με στόχο τη διατήρηση της αναπτυξιακής δυναμικής του Τουρισμού στο Βόρειο Αιγαίο.

 

Πιο συγκεκριμένα, τέθηκαν προτεραιότητες ανά αγορά και αναζητήθηκαν τρόποι αποτελεσματικότερης και οικονομικότερης προσέγγισής τους.

 

Συμφωνήθηκε η παραχώρηση από τον ΕΟΤ χώρων για περίπτερο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στις τουριστικές εκθέσεις της Ουτρέχτης, του Βερολίνου και της Μόσχας, στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης της στοχευμένης παρουσίας της Περιφέρειας στις αγορές του εξωτερικού.

 

 

Η Περιφερειάρχης δήλωσε ότι «με δεδομένη τη μεγάλη σημασία του Τουρισμού για το οικονομικό και κοινωνικό γίγνεσθαι των νησιών του Βορείου Αιγαίου, ενώνουμε τις δυνάμεις με το αρμόδιο Υπουργείο, τον ΕΟΤ και τον ιδιωτικό τομέα».    

The post Συνάντηση της κας Χρ. Καλογήρου με την κα Έλενα Κουντουρά appeared first on Ικαριακή Ραδιοφωνία.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video