ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μικρή «διαμάχη» για τις ευθύνες Δήμου και Περιφερειακής Ενότητας μετά τη χθεσινή νεροποντή

Μικρή «διαμάχη» για τις ευθύνες Δήμου και Περιφερειακής Ενότητας μετά τη χθεσινή νεροποντή

Ο απολογισμός των πληγών που κατάφερε η χθεσινή έντονη νεροποντή έχει ξεκινήσει από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ο οποίος όμως είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει μια μικρή διαμάχη μεταξύ Δήμου και Περιφερειακή Ενότητας Λήμνου σχετικά με τα όρια ευθύνης τους.

Η ισχυρή βροχόπτωση προκάλεσε αρκετά προβλήματα σε οδηγούς που εκείνη την ώρα κινούνταν στο οδικό δίκτυο καθώς οι χείμαρροι που δημιουργήθηκαν μετέφεραν στην άσφαλτο πολλά αντικείμενα μεταξύ των οποίων και βράχια.

Μέχρι στιγμής, δυο οδηγοί έχουν κάνει γνωστές βλάβες στα οχήματα τους, καθώς όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι από τα βράχια που μετέφερε η βροχή στο οδικό δίκτυο έσκισαν τα λάστιχα των οχημάτων τους.

Ποιος όμως έχει την ευθύνη του οδικού δικτύου και από πού ως πού;

Ο δήμος υποστηρίζει πως το λεγόμενο επαρχιακό δίκτυο και η συντήρηση του είναι ευθύνη της Περιφερικής Ενότητας Λήμνου, από την άλλη το Επαρχείο αναφέρει πως ο δρόμος που περνάει μέσα από χωριά, όπως για παράδειγμα το τμήμα δρόμου του Αγίου Δημητρίου και του Λιβαδοχωρίου είναι ευθύνη του Δήμου.

Αξίζει βέβαια να αναφερθεί, πως ήδη τα μηχανήματα του Δήμου, θέλοντας να βοηθήσουν την όλη κατάσταση, έχουν ξεκινήσει εργασίες αποκατάστασης.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video