ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Χάρης Ρώμας στον Fm 100: «Είναι χαρά μου να βρίσκομαι στη Λήμνο» (mp3)

Ο Χάρης Ρώμας στον Fm 100: «Είναι χαρά μου να βρίσκομαι στη Λήμνο» (mp3)

«Ο Μαγικός Κόσμος του Σκρουτζ» ανεβαίνει αυτή την ώρα στο κινηματοθέατρο Μαρούλα, με τον γνωστό και αγαπημένο από μικρούς και μεγάλους ηθοποιό, Χάρη Ρώμα.

Ο κ. Ρώμας, φιλοξενήθηκε εχθές τηλεφωνικά στην πρωινή εκπομπή του Fm 100 «Έχουμε Θέμα» και μίλησε τόσο για την θεατρική παράσταση όσο και για τα μελλοντικά του σχέδια.

Πόσο μοιάζει στα αλήθεια με τους ιδιόρρυθμους χαρακτήρες που ενσάρκωσε με τόση επιτυχία; Τι τον οδηγεί στο να φύγει από την Ελλάδα και ποια η σχέση του με το παιδικό θέατρο;

{mp3}rwmas{/mp3}

Η παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου που επισκέπτεται και φέτος την Λήμνο παρουσιάζοντας τον καταξιωμένο ηθοποιό Χάρη Ρώμα στο γνωστό έργο του Καρολου Ντικενς «Ο Μαγικός Κόσμος του Σκρουτζ».
Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πραγματικά μαγικό θέαμα στη Λήμνο και πιο συγκεκριμένα, στο

Κινηματοθέατρο «Μαρούλα», την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου.
Ώρες παραστάσεων: 5:30 μ.μ & 7:30 μ.μ.

Ισχύουν εισιτήρια Ο.Γ.Α

Ο αγαπημένος μας δημοφιλής ηθοποιός ενσαρκώνει τον γνωστό Ήρωα του Άγγλου Θεατρικού Συγγραφέα Καρολου Ντικενς, ο οποίος θεωρείται ένας από τους κορυφαίους συγγραφείς όλων των εποχών. Έτσι λοιπόν το έργο αυτό εγκαινιάζει μία ιδιαίτερη πρωτιά για τον Χάρη Ρώμα, εφόσον για πρώτη φορά θα παίξει ο ίδιος σε παιδική θεατρική παράσταση!

Ύστερα από δέκα χρόνια ενασχόλησής του με το θέατρο για τα παιδιά (πότε ως σκηνοθέτης και πότε ως συγγραφέας), τώρα αναλαμβάνει να υποδυθεί τον «Σκρουτζ», απαιτητικό ρόλο που έχουν παίξει στο παρελθόν μυθικοί πρωταγωνιστές, όπως ο Αλμπερτ Φινευ, ο Τζωρτζ Σκοτ, και ο Μαικλ Καιην!

Η «Χριστουγεννιάτικη ιστορία» έχει ξεχωριστή θέση στη βιβλιογραφία της παγκόσμιας λογοτεχνίας.

Είναι πολύ σημαντικό το μήνυμα που προσλαμβάνουν τα παιδιά από την ιστορία του άπληστου Σκρουτζ ο οποίος, μετά την παρέμβαση των τριών πνευμάτων που του φανερώνουν την ασχήμια της ζωής του, μεταμορφώνεται σε άνθρωπο καλοσυνάτο που θέλει να μοιράζεται την περιουσία του με τους συνανθρώπους του. Ειδικά σ' αυτός τους δύσκολους καιρούς που ζούμε και πρέπει να αλληλοστηριζόμαστε για να επιβιώσουμε, το μήνυμα του σπουδαίου Ντίκενς μοιάζει πιο επιτακτικό και απαραίτητο.

Μαζί του θα παίξουν οι ταλαντούχοι ηθοποιοί:
Κατερίνα Αναστασίου, Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Μαρία Κοκολάκη και Δημήτρης Κοράκης, ενώ το δυναμικό στελεχώνουν δημοφιλείς συνεργάτες όπως ο Γιάννης Ζουγανέλης που έγραψε την μουσική και ο Φώτης Μεταξόπουλος που καθοδήγησε το θίασο χορευτικά.

Το Θίασο επιμελήθηκε ενδυματολογικά η Σήλια Δεμίρη, ενώ του κοστούμι του κ. Χάρη Ρώμα έφτιαξε ο Ιταλικός Οίκος I Sarti di Milano.

Στα τραγούδια ακούγονται οι φωνές του βαρύτονου Τίμου Σιρλατζη, και της σοπράνο Πένυς Δεληγιάννη της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Ο Fm 100 και το limnosfm100.gr, εξασφάλισε για δυο ακροατές – αναγνώστες του διπλές προσκλήσεις, τις οποίες κέρδισαν ο Νίκος Προβατίδης και η Κυριακή Μπυράκη.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video