Στην 11η HORECA 2016, τη μεγάλη διεθνή έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των χώρων Μαζικής Εστίασης, που θα διεξαχθεί από τις 12 έως τις 15 Φεβρουαρίου 2016, στο Metropolitan Expο δίπλα στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», θα παρουσιαστούν τα βιολογικά κρασιά της Λήμνου που παράγει το οινοποιείο των Ι. Σαββόγλου και Π. Τσιβόλα.
Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία FOODRINCO θα παρουσιάσει μια μεγάλη γκάμα από εκλεκτά προϊόντα, όπως το πρώτο στην ελληνική αγορά relaxation drink Tranquini, τo ενεργειακό ποτό XL, την κυπριακή μπύρα ΚΕΟ, εκλεκτά κρασιά από το Κτήμα Χρυσοχόου στη Νάουσα, το Κτήμα Παλυβού στη Νεμέα, το Οινοποιείο Καραμολέγκος στη Σαντορίνη, την Limnos Organic Wines στη Λήμνο, καθώς και τα συστήματα χυμών Zengo.
H παρουσίαση θα γίνει στο περίπτερο D31, στο Hall 1.
Πηγή
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου