ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η εκδήλωση για τη γυναίκα στον Παγώνδα

Ο Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων Παγώνδα "Η Ομόνοια" πραγματοποίησε την Παρασκευή εκδήλωση αφιερωμένη στην 8η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Παγώνδα.
Τις γυναίκες καλωσόρισε στην εκδήλωση ένα μπουκέτο από άγρια και ήμερα λουλούδια, μαζί με ευχές για χρόνια και ένα ποτήρι Σαμιώτικο γλυκό κρασί.
Στη συνέχεια, τα παιδιά της Παιδικής Φωλιάς, Κυπραίου Άννα, Καρύδα Μαρία, Μιχέλη Βάσω, Βορδώνη Στέλλα, Σπάγου Μαργαρίτα, Χατζηαθανασίου Νικολίνα, Λαμπράκη Σταύρος, Πελαγία Αξιώτου, Σιγουλάκη Αθανασία και Κουτούφαρης Βαλάντης αναφέρθηκαν στο ιστορικό της ημέρας και απήγγειλαν ποιήματα σχετικά με τη γυναίκα και τους αγώνες της για μια καλύτερη ζωή.

Μετά μίλησε για το ασφαλιστικό και τις αλλαγές που έρχονται και πλήττουν ιδιαίτερα τη γυναίκα, η Ρίτα Καρβούνη αντιπρόεδρος της Προοδευτικής Κίνησης Γυναικών Σάμου.

Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης έκλεισε με ένα ποίημα για την προσφυγιά της Κενυάτισσας Ουαρσάν Σάιρ "Κανένας δεν αφήνει την πατρίδα του, εκτός αν Πατρίδα είναι το στόμα ενός Καρχαρία" από την πρόεδρο του Συλλόγου, Αγγελική Βαλεοντ-Δεμερτζή.

Στο δεύτερο μέρος παρουσιάστηκε από τη Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Μυτιληνιών που αποτελούνταν από τους/τις: Ευτυχία Βλάχου, Βίκη Κεχαγιά, Μανώλης Μαργαρίτης, Θανάσης Νέτος, Κωνσταντίνα Στάθαινα, Γιώτα Στάτζου, Δημήτρης Στάτζος, Θανάσης Στάτζος, Σοφία Ταλαιπώρου, Βαγγέλης Τσαρδούλιας, Ιάσονας Χάρακας το Θεατρικό με τίτλο "Τι γιορτάζεις σήμερα μαμά;" της Εύης Κοντόρα.

Η ομάδα από παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου έδωσαν την ψυχή τους στην παράσταση προβάλλοντας πτυχές της καθημερινής ζωής της γυναίκας στη δουλειά, το σπίτι, την κοινωνία, αλλά και το ξύπνημα και την ένταξή της στον αγώνα.

Τα παιδιά της θεατρικής ομάδας της Παιδικής Φωλιάς Παγώνδα πήραν και συνέντευξη από τους εκκολαπτόμενους ηθοποιούς για την εφημεριδούλα.

Ακολούθησαν φωτογραφίες, ευχές, κεράσματα.

Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση:










 





Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video