ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ηellas-Βeach: Λήμνος – Μικρό Φαναράκι

ΜΙΚΡΟ ΦΑΝΑΡΑΚΙ

ΜΙΚΡΟ ΦΑΝΑΡΑΚΙ

Η παραλία Μικρό Φαναράκι βρίσκεται στο κόλπο του Μούδρου στα νότια παράλια της Λήμνου,σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από τον οικισμό του Μούδρου και 32 χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα του νησιού, την Μύρινα.

Lemnos-Mikro Fanaraki_2Το Μικρό Φαναράκι είναι μια ήσυχη και αρκετά δημοφιλής παραλία που συγκεντρώνει πλήθος επισκεπτών τους καλοκαιρινούς μήνες, κυρίως νεαρής ηλικίας. Βρίσκεται σε ένα μικρό και γραφικό όρμο, ο οποίος είναι καλά προστατευμένος από τους ανέμους.

Η παραλία είναι φαρδιά αλλά πολύ μικρή σε μήκος, το οποίο φτάνει μόλις τα 50 μέτρα, και περικλείεται από βραχώδεις σχηματισμούς, επομένως οι λάτρεις του snorkeling προτείνουμε να έχετε μαζί σας το εξοπλισμό σας.

Είναι αμμουδερή με ψιλή άμμο και ρηχά πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά, επομένως προσφέρεται για παιχνίδια στην θάλασσα και στην ακτή (υπάρχει άλλωστε και γήπεδο beach volley).

Διαθέτει οργάνωση και θα βρείτε ομπρέλες και ξαπλώστρες για να απολαύσετε το μπάνιο σας και την ηλιοθεραπεία ενώ στην ακτή λειτουργεί ένα beach bar από το οποίο θα προμηθευτείτε καφέ, ποτά, αναψυκτικά καθώς και γρήγορο φαγητό

Στην πίσω πλευρά του όρμου, βρίσκεται το Μεγάλο Φαναράκι, μια εξίσου όμορφη και δημοφιλής παραλία, ενώ ανάμεσα στις 2 αυτές παραλίες υπάρχουν μικρές σπηλιές και κολπίσκοι, προσβάσιμα από μονοπάτια, στις οποίες κατά καιρούς τους χειμερινούς μήνες έχουν εμφανιστεί μεσογειακές φώκιες.

Πλησίον της παραλίας υπάρχει επίσης μια περιφραγμένη έκταση μέσα στην οποία προφυλάσσονται σπάνια είδη ζώων, πτηνών και φυτών της Λήμνου.

Η πρόσβαση σας στο Μικρό Φαναράκι είναι εύκολη μέσω ασφαλτοστρωμένου δρόμου από το Μούδρο. Εναλλακτικά μπορείτε να την προσεγγίσετε μονάχα με ταξί, καθώς το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Λήμνου φτάνει έως το Μούδρο.

 

http://hellas-beach.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video