ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Λίνα Γρηγορίου μιλά για το Lemnos Sports Club: " Δουλεύουμε για να συνεχίσουμε έτσι βήμα βήμα"!

Η Λίνα Γρηγορίου μιλά για το Lemnos Sports Club:

Η νεαρή Λίνα Γρηγορίου ανέλαβε το δύσκολο έργο να δημιουργήσει την ομάδα γυναικών της Λήμνου της ομάδας που ίδρυσε ο Νίκος Σαμαράς.

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της ομάδας πάρα πολλές λόγω και της γεωγραφικής θέσης και περισσότερες για την προπονήτρια που ψάχνει να βρει ομάδες για να κάνουν οι αθλητριες της προπόνηση και να αποκτήσουν αγωνιστικές παραστάσεις.

Η Λίνα με την συνδρομή της διοίκησης πήγε για φιλικά σε Καβάλα και Θεσσαλονίκη και η ομάδα με πολύ προσπάθεια αρχίζει να αποκτά την αγωνιστική της ταυτότητα .

Η Λίνα στην ομάδα μεταφέρει τις εμπειρίες που απέκτησε απο την Μαρία Γαβαλά στις ομάδες του Αίαντα Ευόσμου και ανυπομονεί να αποθεραπεύτεί πλήρως και μαζί με τα κορίτσια της να δώσει στην ομάδα της το κάτι παραπάνω .

Δείτε τι μας είπε για την ομάδα της 

"Μου δόθηκε η ευκαιρία στην αρχή της χρονιάς από τον σύλλογο να αναλάβω  τα τμήματα καθώς η ομάδα δυσκολευόταν να βρει κάποιον προπονητή. Είμαι από πέρσι στην ομάδα αλλά μετά από έναν τραυματισμό που είχα στον πρώτο αγώνα χρειάστηκε να κάνω χειρουργείο στο γόνατο έτσι φέτος ανέλαβα κυρίως το προπονητικό κομμάτι. Στην αρχή ήμουν κάπως αγχωμένη και μου φαινόταν βουνό καθώς θα είχα τόσα πολλά παιδιά.

Σιγά σιγά όλα μπήκαν σε μια σειρά με την βοήθεια του κ. Βλαχου και κάποιοι άλλοι άνθρωποι που έρχονται στο γήπεδο και βοηθάνε, γονείς των παιδιών, ετσι τα παιδάκια άρχισαν να αυξάνονται και η γυναικεία ομάδα άρχισε να δείχνει μια συνοχή. 
 
Η γυναικεία ομάδα και τα αγοράκια, παιδιά γυμνασίου και λυκείου κυρίως, έκαναν ταξίδι για φιλικά στην Θεσσαλονίκη και Καβάλα πριν τα Χριστούγεννα για να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά να παίξουν και να ενωθούμε λίγο στο γήπεδο μέσα. Αυτό με βοήθησε πολύ για να δω κενά της ομάδας που όντως φάνηκαν.  

Ετσι δουλέψαμε σε μπλοκ και σέρβις ιδιαίτερα και πήγαμε στην Μυτιλήνη για τον πρώτο γύρο τον παιχνιδιών.  Η ομάδα εκεί έπαιξε σε 3 ημέρες 6 παιχνίδια κάτι ιδιαίτερα δύσκολο. Κέρδισε τα 4 από αυτά ,με μια καλή εμφάνισε, αλλά οι αντοχές και η απειρία της ομάδας σε παιχνίδια φάνηκε μεσα στο γήπεδο. 

Παρόλο η ομάδα έχει δυνατότητες και θέλουμε πολύ τις νίκες αυτές μεσα στην έδρα μας δίνοντας μας έτσι την θέση στο φάιναλ 4 και στην συνέχεια στα μπαράζ. 
 
Χάρηκα ιδιαίτερα όταν στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας είδα ένα γήπεδο να γεμίζει απο τον κόσμο της Λήμνου που ήρθε να δει βολει.  Τα παιχνίδια στην έδρα μας ξεκίνησαν με καλό για εμάς σκορ 3-0 με μια πολύ καλή εμφάνιση απο ολα τα κορίτσια!

Δουλεύουμε για να συνεχίσουμε έτσι βήμα βήμα!

Ευχαριστώ πολυ την ομάδα που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε την δυνατότητα να αναλάβω ολα τα τμήματα της και προσπαθώ για το καλύτερο. Η ανταμοιβή μου να βλέπω όλα αυτά τα παιδάκια που χαίρονται να έρχονται στο γήπεδο και μήνα με τον μήνα να αυξάνονται και να βελτιώνονται."

 

 

 

 


 

Πηγή: liberovolley11.blogspot.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video