ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κανονικά θα λειτουργήσουν από 20-24/6 τα αεροδρόμια-ανεστάλη η απεργία


Αναστέλλει την πενθήμερη απεργία που είχε προκηρύξει από 00.01 της Δευτέρας έως και 23.59 της Παρασκευής (20-24 Ιουνίου) η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (Ο.ΣΥ.Π.Α). Η κινητοποίηση αυτή επρόκειτο να επηρεάσει τον αερολιμένα της Σάμου και τα υπόλοιπα περιφερειακά αεροδρόμια.

Τώρα η Ο.ΣΥ.Π.Α μιλά για "ένα ελάχιστο δείγμα γραφής της καλής θέλησης και προσφοράς των εργαζομένων στην Υ.Π.Α (Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας)", που αφουγκράζονται την ανησυχία όλων των παραγόντων του τουρισμού και των τοπικών κοινωνιών και αποδέχονται τις σχετικές δεσμεύσεις του υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη, μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα μαζί του.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία, "ο υπουργός, τηρώντας τα εδώ και ένα έτος συμφωνηθέντα με την Ο.ΣΥ.Π.Α, παρέδωσε Σχέδιο Οργανογράμματος για διαβούλευση, το οποίο κινείται στα πλαίσια των κοινά αποδεκτών αρχών και φιλοσοφίας. Επίσης ο κ. υπουργός επανεπιβεβαίωσε ότι συμπαρατάσσεται με εμάς στον κοινό στόχο να παραμείνουν τα 25 περιφερειακά αεροδρόμια στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, προς όφελος της εθνικής Οικονομίας, της γεωπολιτικής στρατηγικής της χώρας και της κοινωνικής πολιτικής του κράτους".

Η Ο.ΣΥ.Π.Α δηλώνει ότι "στον κοινό αυτό αγώνα" έχει ως συμμάχους της και τους εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας, όπως τον Πρόεδρο του Σ.Ε.Τ.Ε Ανδρέα Ανδρεάδη και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Aegean Airlines, Ευτύχη Βασιλάκη.

Από κοινού θα συναντηθούν την ερχόμενη εβδομάδα με τον κ. Σπίρτζη, "προκειμένου να συμφωνηθεί η κοινή γραμμή και οι ενέργειες που θα επιφέρουν εργασιακή ειρήνη για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του ελληνικού τουρισμού".

"Θέλουμε να θεωρούμε δεδομένο ότι ο κ. υπουργός θα συνεχίσει τον ειλικρινή και εποικοδομητικό διάλογο με την Ομοσπονδία, ώστε να μη μας διαψεύσει, σε μια κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη και εκσυγχρονισμό της δημόσιας Υ.Π.Α και την επανένταξη σε αυτήν των 23 κρατικών αεροδρομίων, για το καλό της χώρας και της εθνικής οικονομίας και μόνο" καταλήγει η Ο.ΣΥ.Π.Α.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video