ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Έφτασε τις 25 συμμετοχές η Αegean Regatta!

Έφτασε τις 25 συμμετοχές η Αegean Regatta!

Για μία ακόμα χρονιά η εμπιστοσύνη των Ελλήνων ιστιοπλόων στην Aegean Regatta είναι μεγάλη και αποδεικνύεται από τις έως τώρα συμμετοχές.

Παρότι απομένουν περισσότεροι από δύο μήνες για την έναρξη της «Ρεγκάτας του Αιγαίου», ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή 25 σκάφη στον διεθνή ιστιοπλοϊκό αγώνας που διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής μαζί με την Επιτροπή Ανοιχτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Είναι σίγουρο ότι αυτός ο αριθμός θα μεγαλώνει συνεχώς όσο περνούν οι ημέρες, καθώς είναι δεδομένη η εμπιστοσύνη των ιστιοπλόων στη ρεγκάτα που φέτος συμπληρώνει 15 χρόνια ζωής και εκτός από το αγωνιστικό μέρος, συνδυάζει πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στα νησιά – σταθμούς.

Η Αegean Regatta θα γίνει από τις 20 έως τις 27 Αυγούστου στη θαλάσσια περιοχή του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου. Το λιμάνι εκκίνησης είναι η Μαρίνα του Porto Carras Grand Resort στη Χαλκιδική και τα σκάφη θα βάλουν πλώρη για τη Μύρινα της Λήμνου. Επόμενος σταθμός θα είναι ο 'Αγιος Ευστράτιος, μία καινοτομία της Ρεγκάτας του Αιγαίου καθώς για πρώτη φορά το συγκεκριμένο νησί θα αποτελέσει προορισμό ιστιοπλοϊκού αγώνα, μετά o Μόλυβος στη Λέσβο και ο τερματισμός θα γίνει στη Μυτιλήνη.

Συντονιστής όμιλος της Aegean Regatta 2016 είναι ο Ιστιοπλοϊκός Ομιλος Μυτιλήνης και συνδιοργανωτές οι: Α.Σ.Ι.Α.Θ. Ρόδου, A.O. Aιγαίου, N.O. Xίου, N.O. Σάμου, Ν.Ο. Καρλοβάσου, Λ.Ο.Ι.Α.Θ. Μυτιλήνης, Ν.Ο.Λέρου, και Ι.Ο.Χίου.

Tο πρόγραμμα του Αγώνα

20-08-2016 Σάββατο
Skippers Meeting - Τελετή Έναρξης

21-08-2016 Κυριακή
1η Ιστιοδρομία - Πόρτο Καρράς – Μύρινα

22-08-2016 Δευτέρα
Ρεπό

23-08-2016 Τρίτη
2η Ιστιοδρομία - Μύρινα - Αγ. Ευστράτιος

24-08-2016 Τετάρτη
3η Ιστιοδρομία - Αγ. Ευστράτιος – Μήθυμνα

25-08-2016 Πέμπτη
Ρεπό

26-08-2016 Παρασκευή
4η Ιστιοδρομία - Μήθυμνα – Μυτιλήνη

27-08-2016 Σάββατο
Inshore Αγώνες - Τελετή Λήξης

 

Πηγή: novasports.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video