ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τουρίστριες βλέπουμε μόνο σε παλιά καρτ ποστάλ, έχουμε 70% πτώση! Κραυγή απόγνωσης από τους επαγγελματίες σε Σάμο, Κω, Λέσβο, Λήμνο.

ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

Πάνω από 70% πτώση στις τουριστικές αφίξεις για την Σάμο, την Κώ, τη Λέσβο. Αλλά και στους υπόλοιπους τουριστικούς προορισμούς η πραγματικότητα διεψεύδει την θριαμβολογία της Κουντουρά και των αρμοδίων-γραφειοκρατών πάσης φύσεως.

Ξεχάσαμε τον ήχο των τσάρτερς. Πριν δυο-τρία χρόνια δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε από τον θόρυβο που προκαλούσαν οι πτήσεις. Τώρα σπάνια ακούγεται αεροπλάνο το οποίο μεταφέρει τουρίστες. Οι τουριστικοί πράκτορες εγκαταλείπουν το νησί, οι παραλίες μας είναι άδειες, οι ταβέρνες και τα ξενοδοχεία επίσης. Παντού κυριαρχεί η απόγνωση… Τουρίστριες βλέπουμε μόνο σε παλιά καρτ ποστάλ που πουλάνε τα καταστήματα με τουριστικά είδη. Φέτος ο τουρισμός στην Σάμο είναι 65-70% κάτω…

Κραυγή απόγνωσης από ιδιοκτήτη γραφείου ταξιδίων στην Σάμο ο οποίος μιλάει στο “Κουρδιστό Πορτοκάλι” απογοητευμένος για την εικόνα καμμένης γης στον τουρισμό του νησιού.

Η ίδια κατάσταση επικρατεί και στην Κω, την Λήμνο, την Λέσβο. Εχουμε καταστραφεί κυριολεκτικά…Δεν αντέχουμε να πληρώνουμε τους υπαλλήλους που είναι χρόνια κοντά μας, δεν μπορούμε να πληρώσουμε την Εφορία, ούτε καν το ρεύμα…Οι οικογένειές μας παραδίδονται στη φτώχια…Αλλά ακόμη και με συναδέφλους του που μιλάω σε νησιά του Ιουνίου μού περιγράφουν μια εικόνα πτώσης. Εκεί τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά όπως εδώ αλλά τα αρνητικά σημάδια πληθαίνουν για τον τουρισμό της Ελλάδας γενικότερα…

Οι επαγγελματίες του Τουρισμού βρίσκονται σε απόγνωση. Οι ίδιοι αλλά και η πραγματικότητα διαψεύδουν την πλασματική εικόνα που επιχειρεί να περάσει η αρμόδια υπ. Τουρισμού για τα 28.000.000 τουρίστες. Στο Σύνταγμα σπάνια βλέπεις τουρίστα να περπατάει.

Οι μόνοι τουρίστες είναι οι βουλευτές και οι υπάλληλοι της Βουλής που πηγαινοέρχονται άσκοπα. Σταμάτησε την ατραξιόν με τις απεργίες πείνας και ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης με αποτέλεσμα η πλατεία Συντάγματος να είναι αδιάφορη για τους τουρίστες.

 

http://ift.tt/19v7iDI


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video