ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Έβγαλαν Κανόνια σε Λήμνο και τα Α/Α στη Σάμο! (φώτο)

κανονι στρατου

κανονι στρατου

Οι Υπερασπιστές των νησιών μας του Ανατολικού Αιγαίου ετοιμάζονται και δεν δείχνουν να καταλαβαίνουν από Αποβατικές Ασκήσεις των Τούρκων στην Μικρασιατική γή !

5 7Σύμφωνα με τις διαταγές του  ΓΕΣ που δείχνει να ανησυχεί για τις εξελίξεις η ΑΣΔΕΝ σχεδίασε και εκτέλεσε ταυτόχρονη Άσκηση των Δυνάμεων των Υπερασπιστών των νησιών μας σε  Σάμο και Λήμνο !16

Στη Λήμνο εκτελέστηκαν ταχεία τάξη των Αυτοκινούμενων Πυροβόλων του νησιού και των Αντιαεροπορικών Δυνάμεων και ειδικά σε κυνηγούς Ελικοπτέρων  και Μεταγωγικών Αεροσκαφών !(φώτο)

Tο 3ο 10ήμερο του Μαΐου 2016, πραγματοποιήθηκε επιχειρησιακή εκπαίδευση των Μονάδων Πυροβολικού της 88 ΣΔΙ «ΛΗΜΝΟΣ»!17

H εκπαίδευση η οποία περιλάμβανε εκπαίδευση των παρατηρητών πυροβολικού και του προσωπικού των κέντρων διευθύνσεως πυρός (ΚΔΠ) στον εξομοιωτή βολής προκεχωρημένου αξιωματικού παρατηρητή και ασκήσεις ταχείας ανάπτυξης των πυροβολαρχιών και των αντιαεροπορικών οπλικών συστημάτων!17

Την ίδια χρονική περίοδο και συγκεκριμένα από 24 έως 26 Μαϊ 16, στην Περιοχή Ευθύνης της 79 ΑΔΤΕ «ΣΑΜΟΣ», πραγματοποιήθηκε 3ήμερο επιχειρησιακής εκπαίδευσης από το σύνολο των Μονάδων της.

????????????????????????????????????

Μεγάλη σημασία δίνει η ΑΣΔΕΝ στον Αντιαεροπορικό Αγώνα!

7 8                          
Στο πλαίσιο της δραστηριότητας εκτελέσθηκαν Ασκήσεις μικρών κλιμακίων ημέρα και νύχτα σε αντικείμενα ανταρτοπολέμου και χτυπήματα κατά τη νύχτα  και συνεκπαίδευση με Ε/Π!18 20 23

Ενώ έγινε και  εκπαίδευση σε στρώση Ναρκοπεδίων  που θα εκτελέσουν τάχιστα  και θα παγιδεύσουν τις ακτές απόβασης σε περίπτωση Κρίσεως !

 

 

Αρχική


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video