ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αναβάθμιση τριών μεγαλύτερων σχολικών συγκροτημάτων της Μυτιλήνης

ΦΩΤΟ 6ο

Εγκρίθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο οι μελέτες της κτιριακής αναβάθμισης των τριών μεγαλύτερων σχολικών συγκροτημάτων της Μυτιλήνης,  για υλοποίηση έργων  συνολικού προϋπολογισμού 7.351. 253,73 €, με εισηγητή τον   αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Στρατή Τζιμή.

Συγκεκριμένα οι μελέτες των έργων που εγκρίθηκαν είναι:

1.«Αναβάθμιση Σχολικού Συγκροτήματος (Υφαντηρίων), του  3ου και του  4ου Γενικού Λυκείου και του ΕΕΕΚ (Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης),  προϋπολογισμού 3.000.000 €,  φοιτώντες  μαθητές 585.

2.«Εργασίες  για την επισκευή των κτηρίων του Σχολικού Συγκροτήματος του 6ου Δημοτικού Σχολείου και του 4ου Νηπιαγωγείου,  προϋπολογισμού 1.761.253,73 €, φοιτώντες  μαθητές 260.

3.«Αναβάθμιση Σχολικού Συγκροτήματος  (Ακαδημίας), του 5ου  ΓΕΛ, του 3ου Δημοτικού Σχολείου, του Ειδικού Σχολείου Α/θμιας Εκπ/σης και του 10ου  Νηπιαγωγείου,  προϋπολογισμού 2.590.000 €,  φοιτώντες  μαθητές 455.

ΦΩΤΟ 3ο

Είναι πρώτη φορά στα χρονικά του Δήμου,  όπου το προσωπικό της  Τεχνικής Υπηρεσίας του  προέβη, αποκλειστικά  με ίδιες δυνάμεις και χωρίς τη συμμετοχή εξωτερικών συνεργατών,  στην εκπόνηση τόσων μεγάλων και πολύπλοκων μελετών, που στόχο έχουν την ανακατασκευή και τη σωστή συντήρηση των παλαιών σχολικών κτηρίων.

Οι δέκα (10) ορισθέντες  μηχανικοί (πολιτικοί, ηλεκτρολόγοι, μηχανολόγοι, αρχιτέκτονες) από τους 22 υπηρετούντες στην Τεχνική Υπηρεσία υπό την άριστη οργάνωση και επίβλεψη της  Διευθύντριας,  της κ.  Μαριάνθης Στυλιανίδου,  και υπό τη σωστή καθοδήγηση του αρμόδιου   Προϊσταμένου, κ. Ανδρέα Παπαχριστοφόρου, παράλληλα με τα πολλά άλλα τεχνικά  καθήκοντά τους, με  υπερεργασία,  το τελευταίο δίμηνο, «ξεπέρασαν τους εαυτούς τους» και  έκαναν πράξη τη βούληση και το στόχο  της Δημοτικής Αρχής, για ολοκλήρωση και κατάθεση αυτών των μελετών προς ένταξη των έργων στο επιχειρησιακό πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2014 – 2020.

Το επιστημονικό προσωπικό της Τ.Υ., έχοντας αυξημένο το αίσθημα της επαγγελματικής αλλά και της  κοινωνικής του ευθύνης,  ολοκληρώνει εντός των προσεχών εβδομάδων  τις μελέτες ενεργειακής και κτηριακής αναβάθμισης  του Δημοτικού Σχολείου Θερμής, του Δημοτικού Σχολείου  Αγιάσου, του Γυμνασίου και Λυκείου Γέρας, Δημοτικό Σχολείο Παμφίλων  και του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πλωμαρίου, για να υπάρχει ετοιμότητα  για  ένταξη αυτών των έργων σε  ανάλογα  συγχρηματοδοτούμενα  ευρωπαϊκά προγράμματα.

 



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video