ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

"Γιατί αποκλείστηκε η Σάμος από το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης;"


Επίκαιρη ερώτηση με την οποία ρωτά να μάθει από τους αρμόδιους υπουργούς τους λόγους για τους οποίους η Σάμος δεν συμπεριλήφθηκε στη νέα πιλοτική φάση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α), η οποία αρχίζει τον Ιούλιο του 2016, κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής Σάμου, Δημήτρης Σεβαστάκης.

Σύμφωνα με το υπουργείο, το πρόγραμμα Κοινωνικού  Εισοδήματος Αλληλεγγύης πρόκειται να εφαρμοστεί από τον Ιανουάριο του 2017 σε όλη τη χώρα, ενώ συνεχίζεται το πρόγραμμα για την ανθρωπιστική κρίση.

Ο κ. Σεβαστάκης, θεωρώντας ότι "επειδή κάθε βοήθεια από το κράτος χρειάζεται να είναι άμεση, στοχευμένη και χωρίς διακρίσεις ως προς την εφαρμογή, με δεδομένη τη σημαντική προσπάθεια του υπουργείου στο πεδίο της πρόνοιας, αλλά και επειδή η Σάμος βρίσκεται στην καρδιά της προσφυγικής κρίσης, την οποία οι πολίτες της αντιμετώπισαν με σθένος και εξακολουθούν να το κάνουν", ρωτά τον υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργο Κατρούγκαλο, και την αρμόδια αναπληρώτρια υπουργό, Θεανώ Φωτίου:

"Με βάση ποιες μεθόδους σύγκρισης και σύμφωνα με ποια πληθυσμιακά κριτήρια, δείκτες φτώχειας και ποσοστά ανεργίας συμπεριλήφθηκαν περιοχές της χώρας, ενώ δεν συμπεριλήφθηκε η Σάμος από την παρούσα φάση εφαρμογής του ΚΕΑ, αλλά και ποιες ενέργειες από πλευράς του υπουργείου Εργασίας πρόκειται να γίνουν για την ανακούφιση των ακριτικών νησιών του ανατολικού Αιγαίου και της Σάμου ειδικότερα, που υφίστανται τις συνέπειες της προσφυγικής-μεταναστευτικής κρίσης;".

Η επίκαιρη αυτή ερώτηση θα συζητηθεί στη Βουλή την Πέμπτη 23 Ιουνίου.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video