ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Προβολή των νησιών του Αιγαίου από Ρώσους bloggers

rosoi-blogers-1

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το ταξίδι εξοικείωσης των Ρώσων bloggers Alex Mazurov (http://ift.tt/23kssfN)  και Anastasia Glebova (http://ift.tt/293ZHyK) (http://ift.tt/29aZn4X ) στη Λέσβο και στη Χίο.

Οι bloggers επισκέφτηκαν τη Λέσβο από τις 18/06/2016 έως τις 20/06/2016 και τη Χίο από τις 20/06/2016 έως τις 24/06/2016, στο πλαίσιο του press trip που διοργάνωσε ο Ε.Ο.Τ. σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Στόχος της αποστολής ήταν η γνωριμία με τα νησιά και το άνοιγμα προς τη ρωσική αγορά, δίνοντας έμφαση στα φυσικά τοπία και τις ιδιαίτερες ομορφιές του κάθε νησιού.

Το πρόγραμμά τους στη Λέσβο καταρτίστηκε από το Τμήμα Τουρισμού Π.Ε. Λέσβου και περιελάμβανε περιοχές και οικισμούς της Λέσβου όπως τη Μυτιλήνη,  το Πλωμάρι, την Καλλονή, την Ερεσό, το Σίγρι, το Μόλυβο, την Πέτρα, τον Μανταμάδο και τη Συκαμνιά, καθώς επίσης το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου και το Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Αγίας Παρασκευής.

rosoi-blogers-2

Αντίστοιχα, το πρόγραμμά τους στη Χίο καταρτίστηκε από το Τμήμα Τουρισμού Π.Ε. Χίου και περιλάμβανε γνωριμία με το νότιο τμήμα του νησιού (Πυργί, Μεστά, Μουσείο Μαστίχας, Αποθήκα), το κεντρικό και βόρειο τμήμα (Νέα Μονή, Ανάβατος, Αυγώνυμα, Βολισσός, Λευκάθια), το βορειοανατολικό τμήμα (Άγιος Ισίδωρος, Λαγκάδα, Καρδάμυλα, Γιόσωνας) καθώς και τον Κάμπο και την Πόλη της Χίου. Γνώρισαν τον πολιτισμό της μαστίχας και τη μαστιχοκαλλιέργεια και την τοπική κουζίνα, από την οποία και εντυπωσιάστηκαν.

Η διοργάνωση του ταξιδιού αυτού αναμένεται να έχει θετικά αποτελέσματα για τη Λέσβο και τη Χίο, καθώς οι Ρώσοι bloggers έφυγαν πολύ ικανοποιημένοι από την επίσκεψή τους και θεωρούν ότι υπάρχει μερίδιο της ρωσικής αγοράς που ενδιαφέρεται για προορισμούς με πλούσιες φυσικές ομορφιές, οι οποίοι διατηρούν την αυθεντικότητά τους και προσφέρουν δυνατότητες για εναλλακτικές μορφές τουρισμού, όπως είναι τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

 



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video