ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το Κύπελλο Βορείου Αιγαίου τεστ για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ORC

c0019914-2a6a-476a-abed-7fb61559f351

 

Η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης αρχίζει στη Χαλκιδική, με τη διεθνή ιστιοπλοϊκή διοργάνωση “Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2016” που θα γίνει από αύριο Πέμπτη 30 Ιουνίου έως την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016, για σκάφη με πιστοποιητικά ORC International και αποτελεί τη δοκιμαστική διοργάνωση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Οι ιστιοδρομίες θα διεξαχθούν στον Τορωναίο Κόλπο και η έναρξη του «Κυπέλλου Βορείου Αιγαίου 2016» και η συνάντηση κυβερνητών θα γίνει στο Porto Carras στη Χαλκιδική, όπου θα είναι η έδρα της διοργάνωσης. Τα συμμετέχοντα σκάφη είναι 31, θα ελλιμενιστούν στην μαρίνα του Porto Carras και όλα θα συνεχίσουν τους αγώνες τους από τις 3 Ιουλίου, στο Eυρωπαϊκό Πρωτάθλημα ORC. Μεταξύ των σκαφών είναι και πέντε από το εξωτερικό, καθώς υπάρχουν δύο από την Τουρκία και ένα από Βουλγαρία, Ρουμανία και Ουκρανία.

Οι ιστιοδρομίες θα περιλαμβάνουν διαδρομές ελεγχόμενου στίβου (όρτσα-πρύμα, τρίγωνο) και παράκτιες διαδρομές στον Τορωναίο κόλπο. Το Κύπελλο Βορείου Αιγαίου είναι ο πιο ιστορικός αγώνας ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης στη Βόρεια Ελλάδα και τον ξεκίνησε το 1978 ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης για να γίνει ο πρώτος αγώνας την επόμενη χρονιά.

Από τότε οι καλύτεροι Έλληνες και ξένοι ιστιοπλόοι έχουν «αγκαλιάσει» τη διοργάνωση ενώ και φέτος δυναμικό «παρών» δίνουν τα καλύτερα ελληνικά πληρώματα που θέλουν να τεστάρουν τις δυνάμεις τους, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ORC.

To πρόγραμμα του “Κυπέλλου Βορείου Αιγαίου 2016”:

 

Πέμπτη 30 Ιουνίου

09:00 – 17:00 Εγγραφές και καταμέτρηση

20:00 Συνάντηση κυβερνητών

21:00 Τελετή Έναρξης

 

Παρασκευή 1 Ιουλίου

13:00 Αγώνας Inshore

 

Σάββατο 2 Ιουλίου

Αγώνες Offshore και Inshore

 

Κυριακή 2 Ιουλίου

13:00 Αγώνας Inshore

21:00 Τελετή Λήξης

Το Κύπελλο Βορείου Αιγαίου

 

Για περισσότερες πληροφορίες για το Κύπελλο Βορείου Αιγαίου:http://ift.tt/293DnYQ

 

 

Αναδημοσίευση από : http://www.sport24.gr

The post Το Κύπελλο Βορείου Αιγαίου τεστ για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ORC appeared first on Ικαριακή Ραδιοφωνία.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video