ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κλείσιμο δρόμων για τις γιορτές κρασιού στην πόλη της Σάμου στις 26-27/8


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τους σκοπούς των εκδηλώσεων των "Γιορτών Σαμιώτικου Κρασιού" στην πόλη της Σάμου θα πραγματοποιηθούν στην παραλιακή λεωφόρο Θεμιστοκλή Σοφούλη το Σάββατο 26 Αυγούστου από τις 20:00 και την Κυριακή 27 Αυγούστου από τις 20:30 και ως την λήξη των εκδηλώσεων.

Συγκεκριμένα αυτές τις ημέρες και ώρες θα παραμείνει κλειστή η παραλιακή λεωφόρος από το ύψος του "Ξενία" έως και το ύψος των δικαστηρίων. 

Επίσης κλειστά θα παραμείνουν τα τμήματα των οδών Γυμνασιάρχου Κατεβαίνη (από το ύψος του κινηματογράφου) και της 25ης Μαρτίου που οδηγούν  στην παραλιακή.

Υπενθυμίζεται ότι οι εκδηλώσεις των "Γιορτών Σαμιώτικου Κρασιού" διοργανώνονται από τον Δήμο Σάμου, τον Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ, τον Δημοτικό Οργανισμό Τουρισμού, τον Ε.Ο.Σ.Σ, τον Εμπορικό Σύλλογο Σάμου και τον Σύλλογο Ψυχαγωγίας και Εστίασης Σάμου.

Θα ξεκινήσουν το Σάββατο 26 Αυγούστου στις 20:30 με Μικρασιάτικα τραγούδια, αναβίωση Σαμιώτικου Γάμου, χορούς του Αιγαίου και γλέντι με ζωντανή μουσική και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 27 Αυγούστου στις 21:30 με την  συναυλία του Κώστα Μακεδόνα, της  Κέλλυς Βουδούρη και της Γιάννας  Φαφαλιού. 






Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video