ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σάββατο 26/8/2017 εκδήλωση για τους Πλωμαρίτες θύματα των στρατευμάτων Κατοχής 1941-1945

ΦΙΛΟΙ   ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ   ΜΝΗΜΗΣ   ΚΑΙ   ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ   ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

 

Το Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017 στο Πλωμάρι θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους συμπατριώτες μας Πλωμαρίτες που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της Γερμανο-Ιταλο-Βουλγαρικής Κατοχής 1941-1945. Η εκδήλωση αυτή διοργανώνεται από τον πολιτιστικό σύλλογο «Πόλιον» στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης – Πλάτανος στις 7.30 μ.μ.

Με την ευκαιρία της πρώτης χωρικής-γεωγραφικής εκδήλωσης με αναφορά στην περιοχή του Πλωμαρίου δίνουμε στη δημοσιότητα ντοκουμέντα για τον πνιγμό του Γιάννη Σελιτσανιώτη, την εκτέλεση του Φίλιππου Σοφιανού και την εκτέλεση του Θεολόγου Χρυσάφη.

Τα στοιχεία αυτά περιέχονται στο βιβλίο του Γιώργου Γαλέτσα «Λέσβιοι στην Εθνική Αντίσταση –  πορεία προς το θάνατο», αλλά και του επόμενου που θα κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του 2018 με το οποίο ολοκληρώνεται η έρευνά του για την περίοδο αυτή.

Οι Φ.Ι.Μ.ΠΟ.Δ. καλούν όλους τους συμπατριώτες να παραβρεθούν σ’ αυτήν τη χωρική-γεωγραφική εκδήλωση τιμής και μνήμης.

 

 

 

The post Σάββατο 26/8/2017 εκδήλωση για τους Πλωμαρίτες θύματα των στρατευμάτων Κατοχής 1941-1945 appeared first on Ικαριακή Ραδιοφωνία.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video