ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σώστε τον πλανήτη: 2η Ημέρα Καθαρισμού Ακτής στη Λήμνο

Σώστε τον πλανήτη: 2η Ημέρα Καθαρισμού Ακτής στη Λήμνο

Το έκαναν και θα το ξανακάνουν! Με την υποστήριξη του Surfrider Foundation και της Πρωτοβουλίας για τους Ωκεανούς, διοργανώνεται η 2η Ημέρα Καθαρισμού Ακτής, μία εκδήλωση που πραγματοποιούν τέσσερις νέοι, οι οποίοι προσπαθούν να ενθαρρύνουν τον κόσμο να καθαρίσει τις ακτές. Στόχος τους είναι μία ετήσια εκστρατεία σε διαφορετικές ακτές της Λήμνου.

Στο πλαίσιο αυτό, προσκαλούν τον κόσμο της Λήμνου να έρθει στην επόμενη Ημέρα Καθαρισμού Ακτών στις 23 Αυγούστου, από τις 17:00 έως τις 18:30. Η συνάντηση θα γίνει έξω από την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στο Κέρος.

«Είναι μια ευκαιρία να καθαρίσουμε την ακτή μαζί, να ενημερωθούμε για το περιβάλλον με ευφάνταστους τρόπους, εκπλήξεις από τοπικά καταστήματα, όπως το Home Café (Κοντοπούλι), το Σαθήρι (Καλλιόπη) και η Pizza Mary’s (Κοντοπούλι). Όσο πιο πολλοί βοηθήσουμε, τόσο το καλύτερο, καθώς όλοι έχουμε μία μόνο φύση», λένε οι διοργανωτές.

Μετά τον καθαρισμό των ακτών, θα ακολουθήσει βραδιά προβολής ταινιών στο Keros Blue, όπου θα προβληθούν τρεις ταινίες μικρού μήκους για τους ωκεανούς, ενώ θα προσφερθεί πίτσα, λεμονάδες και θα υπάρχει ζωντανή μουσική.

Το αναλυτικό πρόγραμμα:

23 Αυγούστου 2017

2η Ημέρα Καθαρισμού Ακτής: 5 μ.μ. - 6.30 μ.μ.

Βραδιά σινεμά στο Keros Blue: 8 μ.μ.

Σημείο συνάντησης: Εκκλησία Αγίας Παρασκευής, Κέρος

Το Surfrider Foundation είναι ένας μη κερδοσκοπικός περιβαλλοντικός οργανισμός αφιερωμένος στην προστασία και την απόλαυση των ωκεανών του κόσμου, των θαλασσών και των ακτών, μέσα από ένα δυναμικό δίκτυο ακτιβιστών.

Η Πρωτοβουλία για τους Ωκεανούς είναι ένα πρόγραμμα του Surfrider Foundation, που ασχολείται με τα θέματα αποβλήτων στη θάλασσα μέσω της επιμόρφωσης, των πολιτών, της επιστήμης και της δικτύωσης.

 

2 imera katharismou aktis limnos


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video