Ακόμη ένα βήμα στον Αγροδιατροφικό τομέα για την Π. ΣΑΛΑΜΟΥΣΑΣ μέσω του τομέα Salamousas AGRIFOOD.
H τοπική οικογενειακή επιχείρηση με ρίζες στη Σμύρνη του 1900 και έτος ίδρυσης το 1945, έχοντας ως όραμα την αναβίωση των παραδοσιακών ποικιλιών της Λήμνου, πρόσφατα προχώρησε στην παραγωγή και τυποποίηση κίτρινου αλεύρου από την τοπική ποικιλία "ΛΗΜΝΟΣ" αναβίωσε από την ίδια.
Το προϊόν, αν και βρίσκεται μόλις ένα μήνα στο ράφι, έχει δημιουργήσει άριστες εντυπώσεις στο αγοραστικό κοινό, αποσπώντας πολύ καλές κριτικές.
Το πιο πρόσφατο καινοτόμο βήμα της Salamousas Agrifood είναι η τυποποίηση οσπρίων που η ίδια παράγει, αρχής γενομένης από τον Άφκο και το Ρεβύθι Παναγιάς, τα οποία παρουσίασε για πρώτη φορά στο κοινό στην έκθεση ‘Lemnos Philema’ στον πολυχώρο ‘Αποθήκη’ στη Μύρινα στις 5 & 6 Αυγούστου.
Να σημειώσουμε ότι η επιχείρηση διέθετε ήδη εδώ και 4 χρόνια τα εν λόγω όσπρια σε συσκευασίες των 10 κιλών.
Πλέον, μπορείτε να βρείτε τον Άφκο και το Ρεβύθι σε συσκευασία των 500 γραμμαρίων σε κατά τόπους σημεία σε όλο το νησί, πάντοτε με την ποιότητα και την υπογραφή της Π. ΣΑΛΑΜΟΥΣΑΣ.
Είναι γεγονός, άλλωστε, πως η καλλιέργεια του Άφκου στο νησί μας αναβίωσε για πρώτη φορά από την Π. ΣΑΛΑΜΟΥΣΑΣ, προχωρώντας μάλιστα και στις ανάλογες προωθητικές ενέργειες, οι οποίες έχουν καταστήσει πλέον το προϊόν αναγνωρίσιμο σε όλη την Ελλάδα.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ!
Πηγή
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου