ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο στη Σάμο


Τέσσερις συλλήψεις σε ισάριθμα περιστατικά σημειώθηκαν την Τετάρτη στη Σάμο.

Στο πρώτο περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου σε βάρος μίας 46χρονης ιδιοκτήτριας καταστήματος, η οποία κατηγορείται για το αδίκημα της πλαστογραφίας.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε στις Αστυνομικές Αρχές, η 46χρονη πλαστογράφησε τις υπογραφές δύο υπαλλήλων της σε έγγραφα τα οποία στη συνέχεια κατέθεσε σε δημόσια υπηρεσία.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Το δεύτερο περιστατικό συνέβη στο Καρλόβασι. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου συνέλαβαν μία 49χρονη, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η 49χρονη αφαίρεσε την Τετάρτη από την κατοχή μίας 23χρονης ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.  

Το τρίτο περιστατικό συνέβη στο αεροδρόμιο της Σάμου. Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου Σάμου συνέλαβαν έναν αλλοδαπό ηλικίας 21 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου.

Συγκεκριμένα, ο 21χρονος προσπάθησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τη Νυρεμβέργη της Γερμανίας, επιδεικνύοντας ως ταξιδιωτικό έγγραφο κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου μία ταυτότητα Σουηδικών Αρχών, η οποία όπως εξακριβώθηκε, ήταν πλαστή.

Η ταυτότητα κατασχέθηκε, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου Σάμου.

Στο τέταρτο περιστατικό, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) Σάμου συνέλαβαν μια γυναίκα ηλικίας 69 ετών, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απείθειας και της εξύβρισης. 

Ειδικότερα η 69χρονη, κατά την προσαγωγή της σε αστυνομικό κατάστημα εξύβρισε τους αστυνομικούς, αφού προηγουμένως, οδηγώντας Ι.Χ. επιβατικό αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε υποδείξεις τους κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Σάμου διενεργείται προανάκριση.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video