ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μαγευτικά τοπία της Σάμου!

Φωτογραφίες του Μανώλη Θράβαλου

Μοναδικής ομορφιάς φωτογραφίες που τράβηξε στη Σάμο ο Μανώλης Θράβαλος φιλοξένησε την Κυριακή η ιστοσελίδα Zougla.gr!

Όπως αναφέρει ο ίδιος, "η μαγεία της Σάμου δύσκολα χωράει σε ένα κλικ, γι'αυτό και οι παρακάτω φωτογραφίες είναι πανοράματα λήψεων και αισθήσεων από τις πιο έντονες καλοκαιρινές στιγμές που μπορεί να ζήσει κανείς στο όμορφο νησί μας". 

Δείτε πώς περιγράφει τις φωτογραφίες του:

1) Ανατολή αυγουστιάτικης πανσελήνου πάνω από τα υπέροχα τοπία της βορειοανατολικής Σάμου όπως φαίνεται από το χωριό Βουρλιώτες. Το τουριστικό Κοκκάρι σε πρώτο πλάνο με το Βαθύ να διακρίνεται στο βάθος:


2) Πανόραμα των ανατολικών ακτών κατά την διάρκεια του ηλιοβασιλέματος. Με πρώτη την παραλία Μουρτιά, ακολουθούν η Μικρή και η Μεγάλη Λάκκα στους επόμενους δύο κολπίσκους ενώ το Κασονήσι με τα εξωτικά τιρκουάζ νερά βρίσκεται στην συνέχεια της ποικιλόμορφης ακτογραμμής:


3) Απολαμβάνοντας το θέαμα πυροτεχνημάτων κατά την αναπαράσταση της ναυμαχίας της Μυκάλης στο Πυθαγόρειο της Σάμου που πραγματοποιείται στις 5 Αυγούστου κάθε καλοκαιριού. Το αυγουστιάτικο φεγγάρι φέτος φώτιζε τον κάμπο με το πιο υπέροχο φως επιτρέποντας την πανοραμική λήψη:


4) Κατακόρυφο πανόραμα από το άνοιγμα της σπηλιάς που βρίσκεται στην κόψη του φαραγγιού Κακοπέρατο στην δυτική Σάμο και καταλήγει στο Μεγάλο Σεϊτάνι, μία προστατευόμενη παραλία απαράμιλλης ομορφιάς που αξίζει να επισκεφτεί κανείς τουλάχιστον μία φορά στην ζωή του:


Τέλος 5) η παραλία Μικρό Σεϊτάνι με τα κρυστάλλινα νερά και πρώτη στάση για ξεκούραση και βουτιά πριν συνεχίσουμε στο μονοπάτι για το Μεγάλο Σεϊτάνι:





Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video