ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Το σώμα μου κι εγώ»: Βιωματικό Σεμινάριο από τους Πέτρο Κεχαγιά και Ειρήνη Βότση στη Λήμνο

«Το σώμα μου κι εγώ»: Βιωματικό Σεμινάριο από τους Πέτρο Κεχαγιά και Ειρήνη Βότση στη Λήμνο

Βιωματικό σεμινάριο με τίτλο «Γνωρίζω και αγκαλιάζω το σώμα μου: Μία ματιά στους ψυχολογικούς και διατροφικούς παράγοντες που επηρεάζουν την εικόνα που έχουμε για το σώμα μας» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Αυγούστου στις 18:00, στον Πολυχώρο «Αποθήκη» στη Μύρινα. Σκοπός του σεμιναρίου είναι να συνειδητοποιήσουμε τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε το σώμα μας, καθώς και το πώς αυτή η εικόνα επηρεάζει τη ζωή μας και τις σχέσεις μας.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία, μέσω διαδραστικών ασκήσεων και συζητήσεων, να κατανοήσουν το πώς αισθάνονται για το σώμα τους και το πώς αυτή η αίσθηση συμβάλλει στην καθημερινότητά τους. Μέσα από μικρά διασκεδαστικά και επιμορφωτικά παιχνίδια, οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους γύρω από το πώς βιώνουν το σώμα τους και το πώς το παρατηρούν οι άλλοι, να συνειδητοποιήσουν το πότε νιώθουν ντροπή και γιατί, και να αναγνωρίσουν τη σημασία της αποδοχής της εικόνας τους.

Για το βιωματικό σεμινάριο είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο τηλέφωνο 697.34.24.100. Δωρεάν συμμετοχή.

Ομιλητές και συντονιστές του workshop:

Πέτρος Κεχαγιάς
MSc Ψυχολόγος / Ψυχοθεραπευτής

Ειρήνη Βότση
MSc Διατροφολόγος / Διαιτολόγος

 

to swma mou ki egw limnos

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video