ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στη Σάμο ο πρέσβης της Γερμανίας στην Ελλάδα

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου, Νίκος Κατρακάζος, με τον νέο πρέσβη της Γερμανίας στην Ελλάδα, Γενς Πλέτνερ (Jens Plötner). Φωτογραφία από τη σελίδα του Νίκου Κατρακάζου στο facebook

Εθιμοτυπική επίσκεψη στη Σάμο πραγματοποίησε την Τετάρτη ο νέος πρέσβης της Γερμανίας στην Ελλάδα, Γενς Πλέτνερ (Jens Plötner).

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου, Νίκος Κατρακάζος, συναντήθηκε στο γραφείο του με τον πρέσβη. Ο κ. Πλότνερ ενημερώθηκε τόσο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας όσο και για διάφορα ζητήματα που αφορούν τον τουρισμό και τις προσπάθειες που γίνονται από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για την ανάδειξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού.

Στο πλαίσιο αυτό συζητήθηκαν προτάσεις και από κοινού δράσεις για την προώθηση των νησιών μας.

Κατά την συνάντησή του με τον δήμαρχο Σάμου, Μιχάλη Αγγελόπουλο στο δημαρχιακό μέγαρο ο κ. Πλάιντερ ενημερώθηκε για τη συμμετοχή του Δήμου Σάμου στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση στο Βερολίνο, καθώς επίσης και για τις υψηλές προσδοκίες που υπάρχουν από τη γερμανική αγορά για το 2018. 

Φωτογραφία από τη σελίδα του Μιχάλη Αγγελόπουλου στο facebook

Ενημερώθηκε επίσης για την αύξηση του αριθμού των Τούρκων επισκεπτών, μετά την ανανέωση του πιλοτικού προγράμματος θεώρησης της ημερήσιας βίζας που η δημοτική αρχή πέτυχε τον περασμένο Μάρτιο, μετά από αίτημά της προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και σε συνεργασία και με τους υπόλοιπους Δήμους του Βορειοανατολικού Αιγαίου.

Τέλος, στον νέο Γερμανό πρέσβη επισημάνθηκε για άλλη μία φορά η ανάγκη άμεσης αποσυμφόρησης του hotspot του νησιού μας από τους πρόσφυγες και μετανάστες που ασφυκτιούν, καθώς ο αριθμός τους είναι κατά πολύ μεγαλύτερος από τις προδιαγραφές φιλοξενίας της δομής.




Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video