ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Βολές Λαϊκής Συσπείρωσης κατά Μαρινάκη για τα προβλήματα του Κάσπακα

Βολές Λαϊκής Συσπείρωσης κατά Μαρινάκη για τα προβλήματα του Κάσπακα

Δέκτης παραπόνων γίνεται η Λαϊκή Συσπείρωση Λήμνου λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Κάσπακας, αναφέρει η παράταξη σε ανακοίνωσή της.

Συγκεκριμένα, υπογραμμίζει:

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα δεχόμαστε διαμαρτυρίες κατοίκων του Κάσπακα για τα προβλήματα του χωριού που παραμένουν άλυτα εξαιτίας της αδιαφορίας της Δημοτικής Αρχής.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τα παράπονα των κατοίκων για την ποιότητα του νερού στο χωριό που δεν πίνεται όπως μας λένε, αλλά και για την καθυστέρηση της ολοκλήρωσης της ανακαίνισης της παιδικής χαράς που όπως είναι τώρα εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλεια των παιδιών, για τον καθαρισμό δρόμων και οικοπέδων από τα χόρτα ενόψει και της θερινής περιόδου.

Παράλληλα, από τη Λαϊκή Συνέλευση της 20 Δεκεμβρίου 2017 στην οποία δεν παραβρέθηκε ο Δήμαρχος, υπήρξε αίτημα των κατοίκων του χωριού προς το Δήμαρχο για νέα Λαϊκή Συνέλευση μέσα στον Ιανουάριο και σε ημερομηνία που θα καθοριζόταν από κοινού με το Δήμαρχο. Με το αίτημα επισυνάπτονταν τα προβλήματα του χωριού όπως αναφέρθηκαν στη Λαϊκή Συνέλευση της 20/12/2017. Όμως, όπως φαίνεται ο Δήμαρχος αδιαφόρησε και για αυτό το αίτημα.

Καλούμε τη Δημοτική Αρχή να σταματήσει να αδιαφορεί στις επανειλημμένες κλήσεις των κατοίκων του χωριού και να σκύψει στα αιτήματα των κατοίκων για λύση των προβλημάτων».

Ακολουθεί το κάλεσμα του Τοπικού Συμβουλίου Κάσπακα προς τον Δήμαρχο Λήμνου.

Σας μεταφέρουμε τη δυσαρέσκεια των κατοίκων του χωριού που παραβρέθηκαν στη Λαϊκή Συνέλευση την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017, γιατί δεν υπήρχε εκπρόσωπος της Δημοτικής Αρχής, παρόλο που ενημερωθήκατε έγκαιρα για την ημερομηνία διεξαγωγής της Λαϊκής Συνέλευσης και σας καλούμε στη νέα Λαϊκή Συνέλευση που θα γίνει την ..... Ιανουαρίου 2018, στις 7 μ.μ. στο παλιό σχολείο.

Επίσης σας μεταφέρουμε τα αιτήματα των κατοίκων που συμμετείχαν στη Λαϊκή Συνέλευση της 20-12-2017, επιπλέον από το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2018, και που είναι:

  • Να γίνουν δύο υδρευτικές γεωτρήσεις, μία στον Κάσπακα και μία στον Αη Γιάννη.
  • Να κατασκευαστεί νέα δεξαμενή νερού στον Αη Γιάννη.
  • Να γίνεται έλεγχος χλωρίωσης του νερού σε Κάσπακα και Αη Γιάννη.
  • Να διοχετευτεί το νερό από τη βρύση Γαϊτάνη προς τον κάμπο.
  • Μελέτη για δίκτυο αποχέτευσης στον Αη Γιάννη που θα συνδέεται με την εγκατάσταση του βιολογικού καθαρισμού στον Κάσπακα.
  • Επέκταση του δικτύου αποχέτευσης του Κάσπακα από οικία Χαράλαμπου Αχιλαδέλλη μέχρι οικία Δημητρίου Δαγκλή.
  • Να καθαριστούν τα φρεάτια αποχέτευσης. Να καθαριστεί το φρεάτιο στη βρύση πλησίον της οικίας του Παντελή Κονταρή και να μπει σωλήνα που θα το συνδέει με την αποχέτευση.
  • Να μαζευτούν οι αποχετεύσεις των οικιών Χάρου, Κεραμίδη Γιάννη και Κεραμίδη Δημητρίου και να καταλήξουν στο δίκτυο αποχέτευσης κοντά στην οικία Γεροντούδη.
  • Καλύτερη καθαριότητα στον Κάσπακα και στον Αη Γιάννη που να ανταποκρίνεται και στα τέλη καθαριότητας που πληρώνουν οι κάτοικοι.
  • Μελέτη για γήπεδο με τις προδιαγραφές που χρειάζονται.
  • Να λυθεί το πρόβλημα με τον καθαρισμό των οικοπέδων ιδιωτών στον Κάσπακα.
  • Να μπουν κολονάκια σε σημεία του δρόμου που περνά μέσα από το χωριό, καθώς και στην Αγία Παρασκευή και στο γεφυράκι στην οικία του Χαράλαμπου Μπούρδου.
  • Να νοικιαστεί από τον Δήμο για να γίνει χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων, το οικόπεδο Παντελή Κωνσταντάρα.
  • Να μπουν καθρέφτες στο χώρο αναμονής για το λεωφορείο και έξω από την οικία του Δημήτρη Καραγεώργη.
  • Να μεριμνήσει ο Δήμος για την κατεδάφιση των παλιών σπιτιών από τους ιδιοκτήτες τους που είναι επικίνδυνα για την ασφάλεια των διερχομένων.

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video