ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ξεκινάει στο ΙΕΚ Λήμνου το 2o τμήμα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών

Ξεκινάει στο ΙΕΚ Λήμνου το 2o τμήμα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του 1ου τμήματος Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων το ΙΕΚ Λήμνου ενημερώνει για το πρόγραμμα 2ο πρόγραμμα «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων» που θα πραγματοποιηθεί άμεσα στη Λήμνο.

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του στον τομέα της δια βίου μάθησης οργανώνει και υλοποιεί τον 2ο κύκλο εκπαίδευσης στην Λήμνο, στο πλαίσιο του επιμορφωτικού προγράμματος «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων» διάρκειας160 ωρών.

Η συγκεκριμένη εκπαιδευτική δράση η οποία υλοποιείται με τον Όμιλο «ΑΠΟΨΗ», θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το ΔΙΕΚ ΛΗΜΝΟΥ και εντάσσεται στο ερευνητικό πρόγραμμα «Υποστήριξη Ανάπτυξης Δεξιοτήτων και Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού Δια Βίου Μάθησης» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών με κωδικό έρευνας 12728.

Περισσότερες Πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε εδώ: http://www.adet-uoa.gr/?p=3248

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο δια ζώσεις συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν σε ένα Σαββατοκύριακο, και μια δια ζώσης συνάντηση στο τέλος του προγράμματος, στην οποία υλοποιείται το εργαστήριο μικροδιδασκαλίας. Οι δύο πρώτες δια ζώσεις συναντήσεις έχουν διάρκεια τεσσάρων (4) ωρών και η τρίτη στην οποία υλοποιούνται και οι μικροδιδασκαλίες έχει διάρκεια οκτώ (8) ωρών.

Η μεθοδολογία υλοποίησης του Προγράμματος θα ακολουθήσει το μοντέλο της «Μεικτής Μάθησης». Το Μοντέλο αυτό έχει δύο ουσιαστικά διαστάσεις, την Φυσική παρουσία (Physical) και την Τεχνολογική – Εικονική (Virtual). Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων περιλαμβάνει εξ αποστάσεως εκπαίδευση με μέθοδο ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης και σύγχρονης τηλεκπαίδευσης (140 ώρες – Virtual) και δια ζώσης συναντήσεις για τις βιωματικές δράσεις (20 ώρες- Physical), οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε χώρους του ΔΙΕΚ ΛΗΜΝΟΥ.

Λήξη υποβολής αιτήσεων 01 Δεκεμβρίου 2018
Έναρξη μαθημάτων 03 Δεκεμβρίου 2018


Μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων» και συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής σας   https://www.apopsi.education/shop/anergoi/ekpaideusi-ekpaideuton/#tab-%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%AE%CF%82

Για όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις δια ζώσης συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Λήμνο, επικοινωνήστε με την κα Κατερίνα Αρκούδη-Βαφέα, τηλ. 6947705321, Λ. Δημοκρατιας 16 –  Κτήριο Λυκείου Μύρινας, ΔΙΕΚ Λήμνου με την κα Ντία Δούλου Τηλ: 210 4629300, Αντ/χου Π. Βλαχάκου 38-40,  Πειραιάς, e-mail: adoulou@apopsi.gr

Για τους εκπαιδευτές του ΙΕΚ Λήμνου υπάρχει ειδική έκπτωση στα δίδακτρα. Λόγω της νομοθεσίας που απαιτεί από την 1/9/2019 οι εκπαιδευτές να είναι πιστοποιημένοι στο ΕΟΠΠΕΠ είναι πολύ καλή  ευκαιρία για όσους δεν είστε πιστοποιημένοι και δεν έχετε τις απαιτούμενες 120 ώρες διδακτικής προϋπηρεσίας σε ενήλικες, να αρακολουθήσετε το σεμινάριο ώστε να πάρετε μέρος στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ και να ενταχθείτε στο μητρώο πιστοποιημένων εκπαιδευτών Ενηλίκων. Όσοι είστε ήδη πιστοποιημένοι, το σεμινάριο αυτό μοριοδοτείται  στις προκηρύξεις για ΙΕΚ ΣΔΕ κλπ.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video