ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Σάμου ( 7η αγωνιστική) Π.Α.Σ. Ίκαρος – Α. Ε. Καρλοβάσου 0 – 5

 

Στον χειμωνιάτικο Άγιο Κήρυκο συναντήθηκαν χθες το μεσημέρι για το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας  Ε.Π.Σ. Σάμου  (7η αγωνιστική) οι ομάδες του Π.Α.Σ. Ικάρου και της Α.Ε. Καρλοβάσου.

 

 

Ο αγώνας ξεκίνησε στα πρώτα λεπτά αναγνωριστικά και για τις δυο ομάδες, αλλά σύντομα την πρωτοβουλία και τον έλεγχο του αγώνα ανέλαβε η ομάδα της Σάμου με σουτ στο δοκάρι στο 11’ από τον Μ. Μπρέγκνα.

Οι δυνατές διεκδικήσεις της μπάλας συνεχίστηκαν και σε μια τέτοια φάση στο 16΄ «μοιράστηκαν» από μια κίτρινη κάρτα ο Θ. Καλμπόγιας του Ικάρου και ο E.Sefa του Καρλοβάσου.

Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε το πρώτο γκολ για την ομάδα της Α.Ε. Καρλοβάσου στο 26΄ με τον Γ. Μουρίκη.

Οι επιθέσεις της ομάδας της Σάμου συνεχίστηκαν με μια χαμένη ευκαιρία στο 33΄ του Μ. Μπρέγκνα και από τον ίδιο παίκτη στο 36΄σε απ’ ευθείας σουτ η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι της εστίας του Ικάρου.  Επίσης στο 38΄η Α.Ε. Καρλοβάσου είχε ακόμα μια χαμένη ευκαιρία με τον Γ. Μουρίκη.

Ένα λεπτό αργότερα η Α.Ε. Καρλοβάσου διπλασίασε τα τέρματα της με τον Ι. Πλατίγκο.

Στο 41΄είχαμε σε μια δυνατή διεκδίκηση της μπάλας τον τραυματισμό και την αποχώρηση του Τ. Τσερβενάκου της Α.Ε. Καρλοβάσου.  Με το σκορ στο 0 – 2 έληξε το α΄ ημίχρονο και οι ομάδες αποχώρησαν στα αποδυτήρια.

Στο β΄ ημίχρονο η ομάδα του Π.Α.Σ. Ίκαρου μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα αλλά αφού είχε μια δυο καλές ευκαιρίες με τον Ι. Τσιώλη, σε μια επίθεση της Α.Ε. Καρλοβάσου στο 54΄ υπέπεσε σε πέναλτι στον  Μ. Μπρέγκνα, που εκτέλεσε ο ίδιος παίκτης και ανέβασε το σκορ στο 3 – 0 για την ομάδα της Σάμου.

Η ομάδα του Π.Α.Σ. Ίκαρου συνέχισε τις αντεπιθέσεις αν και στο 56΄δέχτηκε κίτρινη κάρτα ο Η. Τσαρνάς, είχε δυο χαμένες ευκαιρίες με τους Θ. Καλαμπόγια στο 65΄ αλλά και με τον Ι. Τσιώλη στο 70΄που η μπάλα τράνταξε το δοκάρι της ομάδας της Σάμου.

Οι αντεπιθέσεις της Α.Ε Καρλοβάσου συνεχίστηκαν και καρποφόρησαν σε δυο περιπτώσεις, με γκολ στο 75΄με τον Γ. Μουρίκη και στο 86΄με τον Μ. Μπρέγκνα διαμορφώνοντας και το τελικό σκορ Π.Α.Σ. Ίκαρος – Α.Ε. Καρλοβάσου 0 – 5.

Καλή η διαιτησία των Γ. Τσαρνά, Δ. Σκουδριλού (α΄ βοηθός), Α. Διαμαντόπουλου (β΄ βοηθός)

Οι συνθέσεις :

Π.Α.Σ. Ίκαρος : Α.Τσαρνάς, Κ.Γαγλίας, Η.Τσαρνάς, Σ. Πετσάκος, Ι. Τριπόδης, Κ. Παράλαιμος, Σ. Πούλος, Γ. Χαντζάρας, Μ. Τσιμιτσέλης, Ι. Τσιώλης, Π. Καραμπάσης, Χ. Τσαντίρης, Γ. Αποστολάκης, Α. Αγγέλικας, Ι. Τσαμπής.

Α.Ε. Καρλοβάσου : Ε. Μουρίκης, Ε. Ταμβακολόγος, Τ. Τσερβενάκου, Μ. Μανιτσούδης, Π. Φαρμάκης, E.Sefa, Ε. Κουκουβλής, Μ. Μπρέγκνα, Ι. Πλατίγκος, X. Durraj, Χ. Μουρίκης, Ν. Ντάγια, Μ. Μπαρμπαδήμος, Ι. Κιουλουκιώτης, Ε. Καμίλης, Σ. Μαρμαράς

 

Πλούσιο φωτορεπορτάζ είχε από τον αγωνιστικό χώρο ( εγώ ήμουν στην εξέδρα) ο συμπατριώτης και φίλος Στράτος Λακιός που σας το παρουσιάζουμε :

 

 

 

 

 

 

 

 

Για την Ικαριακή Ραδιοφωνία 

Σωτήρης Πολίτης

The post Για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Σάμου ( 7η αγωνιστική) Π.Α.Σ. Ίκαρος – Α. Ε. Καρλοβάσου 0 – 5 appeared first on Ικαριακή Ραδιοφωνία.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video