ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εκδηλώσεις στη Λήμνο για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Εκδηλώσεις στη Λήμνο για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Εκδηλώσεις στις Περιφερειακές Ενότητες και τα Επαρχεία διοργανώνει η Περιφερειακή Ομοσπονδία Α.μεΑ. Βορείου Αιγαίου ενόψει της 3ης Δεκεμβρίου, Εθνικής και Παγκόσμιας Ημέρας Α.μεΑ., προκειμένου να διαδοθεί το μήνυμα για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία.

Ειδικότερα, την 3η Δεκεμβρίου (ώρα 10.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ.) θα διεξαχθεί ανοικτή συζήτηση με τηλεδιάσκεψη, με όλες τις Περιφερειακές Ενότητες και τα Επαρχεία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και με τη συμμετοχή των περιφερειακών συμβούλων και αντιπροσωπευτικών κοινωνικών και συνδικαλιστικών φορέων.

Επίσης, σε ό,τι αφορά τη Λήμνο, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

  • Επισκέψεις σε Γενικά Σχολεία της Λήμνου τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου και την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου για γνωριμία των παιδιών, με στόχο την αποδοχή της διαφορετικότητας.
    Οργάνωση: Επαρχιακός Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Α.μεΑ. «Ορίζοντες»
  • Προβολή Ταινίας με τίτλο «Το αριστερό μου πόδι» την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου στο Κινηματοθέατρο Μαρούλα.
    Ώρα: 6.00μ.μ.
    Είσοδος Ελεύθερη
    Οργάνωση: Επαρχιακός Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Α.μεΑ. «Ορίζοντες»

H Περιφερειακή Ομοσπονδία Α.μεΑ. Βορείου Αιγαίου σε σχετική ανακοίνωσή της αναφέρει: «Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και η Περιφερειακή Ομοσπονδία Α.μεΑ. Βορείου Αιγαίου, με τους φορείς – μέλη της, προσκαλούν τα άτομα με αναπηρία, τις οικογένειές τους, τους φίλους τους, και όχι μόνο, να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις».

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video