ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Βουμελιταία: Τέσσερα χρόνια δράσης για την ΚοινΣΕΠ από το Μαρτίνο

Συμπλήρωσε τέσσερα χρόνια λειτουργίας και συνεχίζει ακάθεκτη. Αναφερόμαστε στην ΚοινΣΕΠ Μαρτίνου «Βουμελιταία».

Στο διάστημα αυτό και με ώθηση από την εμπιστοσύνη του κόσμου, πήρε μέρος σε εκθέσεις, όπως η 2η έκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο.) στο κέντρο της Αθήνας, εκδηλώσεις του Δήμου Λοκρών, έγινε θέμα σε περιοδικά γευσιγνωσίας και απέσπασε κολακευτικά σχόλια για τα προϊόντα της.

Μπαίνει λοιπόν στο 2019 με νέα ορμή και η επίσκεψη στο χώρο της, αποτελεί ένα από τα κίνητρα όσων επισκεφτούν το Μαρτίνο.

Το όνομα προήλθε από την λέξη «Βουμελιταία» που κάποια στιγμή είχε δοθεί και στην ευρύτερη περιοχή λόγω συνεχούς του βουητού που προερχόταν από τις μέλισσες.
Στόχος της είναι να διασωθούν θέσεις εργασίας με την ενασχόληση με την ΚΟΙΝΣΕΠ και παράλληλα να προβληθούν – προωθηθούν τα τοπικά προϊόντα.

Σχετικές ειδήσεις:

Το ert.gr παρουσιάζει τη «Βουμελιταία» την κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση από το Μαρτίνο

«Βουμελιταία»: Εργατική όπως οι μέλισσες εδραιώθηκε στη συνείδηση του κόσμου

Βουμελιταία: Μοχλός προώθησης τοπικών προϊόντων του Μαρτίνου

 

Νάσος Μπράτσος

Αναδημοσίευση από : http://www.ert.gr

The post Βουμελιταία: Τέσσερα χρόνια δράσης για την ΚοινΣΕΠ από το Μαρτίνο appeared first on Ικαριακή Ραδιοφωνία.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video