ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ε.Α.Κ.Π. : Για τα αποτελέσματα των εκλογών της Ένωσης

ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

Της Ένωσης Υπαλλήλων  Πυροσβεστικού Σώματος  Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

 

Μυτιλήνη 2 Ιανουαρίου 2019

                                                                             Προς: Όλα τα μέλη της Ε.Υ.Π.Σ. Βορείου Αιγαίου

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες μέρες οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης μας, και για αντιπροσώπους στην ομοσπονδία και τα νομαρχιακά τμήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Η Ε.Α.Κ.Π. Βορείου Αιγαίου εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όλους τους συναδέλφους που στήριξαν με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιο μας, αναγνωρίζοντας την αγωνιστική κατεύθυνση της παράταξης μας και τις συνεπείς προσπάθειες μας όλο το προηγούμενο διάστημα.

Όσον αφορά τα αποτελέσματα των εκλογών είναι και αυτή τη φορά αρνητικά αφού διατηρήθηκαν οι αρνητικοί συσχετισμοί στο διοικητικό συμβούλιο υπέρ των εκπροσώπων του κυβερνητικού συνδικαλισμού.

Η παράταξη Ενιαία Πρωτοβουλία Πυροσβεστών που πλειοψήφησε, είναι η ίδια που έχει αποκλειστικά τις ευθύνες για την τρανταχτή απουσία της Ένωσης από κάθε μορφής συνδικαλιστική και διεκδικητή ενέργεια προς όφελος των εργαζομένων, αντιθέτως κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια να μην εκτεθεί η διοίκηση όταν παραβιάζονταν εργασιακά δικαιώματα. Αυτό σηματοδοτεί ότι και το επόμενο διάστημα η δραστηριότητα της Ένωσης μας θα συνεχίσει να μην είναι σε αγωνιστική κατεύθυνση για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι στην περιφέρεια μας.

Η Ε.Α.Κ.Π. διατήρησε τις δύο έδρες στο διοικητικό συμβούλιο, ενώ εξέλεξε έναν αντιπρόσωπο στο συνέδριο της ομοσπονδίας και έναν στο Νομαρχιακό Τμήμα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Σάμου σημειώνοντας ποσοστιαία και αριθμητική αύξηση σε ψήφους.

Βεβαιώνουμε όλους τους συναδέλφους ότι και το επόμενο διάστημα η παράταξη μας θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να φανεί αντάξια της εμπιστοσύνης που μας έδειξαν και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για την ανατροπή των αντεργατικών πολιτικών, την βελτίωση των εργασιακών σχέσεων, την προάσπιση των δικαιωμάτων των  συναδέλφων και την προστασία τους από κάθε αυθαιρεσία.

Για την Ε.Α.Κ.Π. Βορείου Αιγαίου

Τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ. Βορείου Αιγαίου

Παράλαιμος Λευτέρης – Τσαχάς Γιώργος

The post Ε.Α.Κ.Π. : Για τα αποτελέσματα των εκλογών της Ένωσης appeared first on Ικαριακή Ραδιοφωνία.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video