ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δεκατρείς συλλήψεις παραμονή κι ανήμερα Πρωτοχρονιάς στη Σάμο

 
Συνολικά 13 άτομα συνελήφθησαν στη Σάμο τη Δευτέρα και την Τρίτη, παραμονή και ανήμερα Πρωτοχρονιάς, για διάφορα αδικήματα.
 
Πιο αναλυτικά, στις 31 Δεκεμβρίου, αστυνομικοί της τοπικής Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 23 και 30 ετών, για κλοπή και απειλή.
 
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, μία ημέρα νωρίτερα, στο ΚΥΤ του νησιού αφαίρεσαν από άλλους αλλοδαπούς ρούχα, κοσμήματα, 320 ευρώ, καθώς και διάφορα έγγραφα και αντικείμενα. Όπως επίσης καταγγέλθηκε, οι ίδιοι δράστες απείλησαν και 23χρονο αλλοδαπό.
 
Στο μεταξύ, επίσης τη Δευτέρα συνελήφθη 20χρονος αλλοδαπός, για παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.

Συγκεκριμένα, στη διάρκεια ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 25 κροτίδες, τρία μαχαίρια, φαλτσέτα και πριόνι.

Τέλος, δέκα άτομα συνελήφθησαν το περασμένο διήμερο στο αεροδρόμιο του νησιού. Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, 24χρονη και 38χρονο, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του Κώδικα Μετανάστευσης και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, καθώς επιχείρησαν να ταξιδέψουν αεροπορικώς για Αθήνα επιδεικνύοντας ως ταξιδιωτικά έγγραφα δύο δελτία αιτούντος διεθνή προστασία, τα οποία, όπως διαπιστώθηκε, ανήκουν σε διαφορετικά πρόσωπα.
 
Το ίδιο προσπάθησαν να κάνουν άλλοι οκτώ αλλοδαποί, δύο άνδρες και έξι γυναίκες, ηλικίας από 18 έως 38 ετών.
 
Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video