ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Α.Ο. Μεσαριάς – Σχολή Θετικών Επιστημών 2 – 0

 

Το Σάββατο το μεσημέρι έγινε στο δημοτικό γήπεδο Ευδήλου ο αγώνας της 6ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας ανδρών  της Ε.Π.Σ. Σάμου ανάμεσα στον Α.Ο. Μεσαριάς (Α.Ο.Μ.) και τη Σχολή Θετικών Επιστημών (Σ.Θ.Ε.).

Μπροστά στους  διαιτητές κ.κ. Ε. Τσιμπρίδη (διαιτητής), Δ. Σκουδριανό (α’ βοηθό), Ν. Συριανόγλου (β’ βοηθός) ο αγώνας στην αρχή ξεκίνησε με αναγνωριστικό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες αλλά σύντομα η ομάδα της Μεσαριάς πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Στο 15’ ο Α.Ο.Μ. είχε χαμένη ευκαιρία με τον Σταμούλο, ενώ στο 17’ βγήκε η πρώτη κίτρινη κάρτα του αγώνα στον Συναγρίδη (Α.Ο.Μ.).

Η ομάδα του Πανεπιστημίου στο 18’ είχε μια χαμένη ευκαιρία με τον Θέμελη.

Στο 24’ ήλθε το πρώτο γκολ για την ομάδα της Μεσαριάς με τον KullaJ.

Στο 29’ η ομάδα της Μεσαριάς είχε δοκάρι σε σουτ του Χατζηβασιλείου και στο επόμενο λεπτό είχε δοκάρι και η ομάδα του Πανεπιστημίου με τον Σιδηρόπουλο.

Στο 39’ βγήκε και η πρώτη κίτρινη κάρτα για την ομάδα της Σάμου στον Σιδηρόπουλο. Με αυτό το σκορ οι ομάδες αποσύρθηκαν στο ημίχρονο.

Το β’ ημίχρονο ξεκίνησε με εμφανή πάλι την υπεροχή του Α.Ο.Μ. αλλά και η ομάδα της Σ.Θ.Ε. είχε αρκετές καλές φάσεις.

Στο 52 ο Α.Ο.Μ. δέχτηκε άλλη μια  κίτρινη κάρτα στον Καστή και 3 λεπτά αργότερα (55’) κίτρινη κάρτα δέχτηκε και  ο Κιουρανάς (Σ.Θ.Ε.) όπως και στο 64’ κίτρινη κάρτα πήρε ο Γεροντής (Σ.Θ.Ε.).

Στο 74’ ήλθε το δεύτερο γκολ για την ομάδα της Μεσαριάς με τον  Παπαθανασίου.

Οι δυνατές φάσεις έφερναν και διαμαρτυρίες και αποβολές. Με δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) για διαμαρτυρία, αποβλήθηκε στο 83’ ο Συναγρίδης (Α.Ο.Μ.).

Λίγα λεπτά αργότερα (88΄) βγήκε άλλη μια κίτρινη κάρτα στον Θέμελη (Σ.Θ.Ε.).

Με αυτό το σκορ η ομάδα της Ικαρίας έβαλε άλλους 3 πόντους …στον λογαριασμό της για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Σάμου με σοβαρές πιθανότητες να το πετύχει.

Α.Ο. Μεσαριάς : Μαυρογιώργης, Καστής, Τέφας, Τσιαντής, Ευστρατουδάκης Μ., Φουντούλης,  KullaJ (69’ Χονδρουδάκης), Παπαθανασίου, Σταμούλος (87’ Τσαντές), Χατζηβασιλείου ( 56’ Καρναβάς), Συναγρίδης

Αναπληρωματικοί : Ευστρατουδάκης Η., Γενούζος, Φούσκας, Κόχιλας

Σχολή Θετικών Επιστημών : Δουγιάκης, Γεωργιάδης, Κιουρανάς, Γεροντής, Βουγιούκας, Θέμελης, Αδάμ, Χονδρογιάννης(63’ Αραμπατζής) , Τασούλης, Σιδηρόπουλος, Δεβετζής (54’ Μαρίνος)

The post Α.Ο. Μεσαριάς – Σχολή Θετικών Επιστημών 2 – 0 appeared first on Ικαριακή Ραδιοφωνία.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video