ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συζήτησαν θέματα πολιτικής προστασίας της Σάμου


Η ετήσια συνάντηση του Αυτοτελούς Γραφείου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σάμου, με τους εθελοντές όλων των κλιμακίων του νησιού πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχιακού μεγάρου Σάμου.

Στην συνάντηση έγινε ο απολογισμός των δράσεων του 2018 από τον επικεφαλής αντιδήμαρχο Πάρη Παπαγεωργίου, παρουσία και του υπευθύνου του Γραφείου Γιώργου Μόρτζου καθώς και ο προγραμματισμός για την νέα αντιπυρική περίοδο.

Συγκεκριμένα ο κ. Παπαγεωργίου μέσω προβολής διαφανειών αναφέρθηκε στα όσα επιτεύχθηκαν την προηγούμενη χρονιά, αναφέροντας και το αρνητικό θέμα που ανέδειξε η πυρκαγιά της 8ης Σεπτεμβρίου 2018, στην περιοχή του Κέδρου, και την επέκτασή της στον ΧΥΤΑ.

Για τον προγραμματισμό του 2019, ανέφερε ότι από τον προϋπολογισμό των 140 χιλιάδων ευρώ περίπου για την Πολιτική Προστασία θα δοθούν κάποια για τη βελτίωση βατότητας του αγροτοδασικού δικτύου της κάθε δημοτικής ενότητας. Θα γίνουν μικρά τεχνικά έργα, δηλαδή παρεμβάσεις κατά τόπους στις δημοτικές ενότητες, ενώ θα δοθούν κάποια ποσά για κάλυψη πυροπροστασίας. Για τις κατασκηνώσεις του Πρινιά θα δοθούν 1.000 Ευρώ για την συντήρηση πυροσβεστικών μέσων που διαθέτει η κατασκήνωση. Επίσης θα υπάρξει προμήθεια ασυρμάτων, αναλωσίμων ειδών πυρόσβεσης και συντήρηση πυροσβεστικών κρουνών.

Ακολούθησε συζήτηση για τις ανάγκες των εθελοντικών κλιμακίων σε μέσα και συντηρήσεις και απαντήσεις έδωσε ο αντιδήμαρχος Πάρης Παπαγεωργίου. Ακολούθησε κέρασμα στο φουαγιέ του Δημαρχείου, όπου παραδόθηκαν σε κάθε κλιμάκιο, είδη και υλικά απαραίτητα για το έργο τους.

Πηγή: Voreioaigaio.ert.gr

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video