ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου στη Θεσσαλία!


Αποστολή στη Θεσσαλία πραγματοποίησε πριν από λίγες μέρες ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου (ΧΟΡ.Ο.Σ).


Τα μέλη και φίλοι του Ομίλου επισκέφτηκαν αρχικά τα Μετέωρα, την Καλαμπάκα και τις γύρω περιοχές. Στην Καλαμπάκα τους υποδέχτηκαν τα μέλη του Χορευτικού Ομίλου Καλαμπάκας "Μετέωρα" και ο χοροδιδάσκαλός τους, Γιάννης Δήμας. 

Η σαμιώτικη αποστολή ενσωματώθηκε και συμμετείχε στο έθιμο της Καντάδας το βράδυ του Σαββάτου 9 Μαρτίου, περπατώντας και τραγουδώντας στα σοκάκια και τους δρόμους της πόλης, καταλήγοντας στην κεντρική πλατεία της πόλης που στήθηκε μεγάλος χορός.

Το απόγευμα της Κυριακής 10/3 τα μέλη του Χορευτικού Ομίλου Σάμου παρευρέθηκαν στον Εσπερινό της Συγχωρήσεως, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων Θεόκλητου ο οποίος έδωσε την ευλογία του στη σαμιώτικη αποστολή. Στη συνέχεια ιδιαίτερες στιγμές ακολούθησαν στο έθιμο του ‘Τρανού Χορού’, όπου οι ντόπιοι (κυρίως ηλικιωμένοι) σε έναν πολύ μεγάλο κύκλο τραγούδησαν και χόρεψαν. Την Καθαρά Δευτέρα δεν έλειψε η πατροπαράδοτη φασολάδα της Καλαμπάκας σε ένα γλέντι με μουσική και χορό.

Η περιήγηση συνέχισε στις γειτονικές πόλεις Τρίκαλα και Καρδίτσα, όπου πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε διάφορα αξιοθέατα. Στην πόλη των Τρικάλων, τα μέλη του ΧΟΡ.Ο.Σ επισκέφθηκαν την αίθουσα του Χορευτικού Ομίλου Τρικάλων όπου τους καλωσόρισε ο χοροδιδάσκαλος Παναγιώτης Μάνος, παλιός γνώριμος του χοροδιδασκάλου του ΧΟΡ.Ο.Σ, Μάκη Ευαγγέλου, αφού ο Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων έχει επισκεφθεί το νησί μας πριν περίπου 12 χρόνια. Οι δυο χοροδιδάσκαλοι και οι χορευτές συζήτησαν για τα πολιτιστικά δρώμενα που τους ενώνουν, όπως και για νέες συνεργασίες.

Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την αποστολή του Χορευτικού Ομίλου Σάμου στη Θεσσαλία!






















Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video