ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σε κλινική της Δράμας 49χρονη από τη Λήμνο μετά την απομάκρυνση από την εργασία της

Σε κλινική της Δράμας 49χρονη από τη Λήμνο μετά την απομάκρυνση από την εργασία της

Μια απίστευτη ιστορία που διαδραματίστηκε τις τελευταίες ημέρες στη Λήμνο ήρθε σήμερα στο φώς, όταν ο αδερφός της υπαλλήλου της Καρατζάδειου Βιβλιοθήκης, ενημερώθηκε πως η αδερφή του βρέθηκε να περπατάει με τα πόδια από τη Καβάλα στη Δράμα.

Με βάση τα όσα ανέφερε ο κ. Χασάπης στο σταθμό μας, η 49χρονη δεν κατάφερε να διαχειριστεί ένα οικογενειακό πρόβλημα και κάτω από συνθήκες σύγχυσης και πανικού κατέθεσε εγγράφως την παραίτηση από τη δουλειά της. Την επόμενη ημέρα πήγε στη βιβλιοθήκη για να εργαστεί κανονικά (προφανώς δεν θυμόταν καν τι είχε κάνει) και διαπίστωσε ότι η κλειδαριά είχε αντικατασταθεί με νέα και ως εκ τούτου η ίδια δεν μπορούσε να έχει πρόσβαση στην εργασία της.

Αυτό φαίνεται πως ήταν το τελειωτικό χτύπημα για τη 49χρονη η οποία λίγες μέρες αργότερα με το πλοίο της γραμμής έφτασε στο λιμάνι της Καβάλας και σε κακή ψυχολογική κατάσταση ξεκίνησε για τη Δράμα με τα πόδια όπου και έγινε αντιληπτή από κατοίκους της περιοχής οι οποίοι την μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα από όπου και ενημερώθηκαν οι οικείοι της.

Σήμερα ο αδερφός της 49χρονής ξεκίνησε αγώνα προκειμένου η γυναίκα να μπορέσει να νοσηλευτεί σε κλινική και παράλληλα πασχίζει να πείσει τους εργοδότες της να άρουν την αποδοχή της παραίτηση της, αφού φαίνεται ότι την υπέβαλε υπό ψυχολογική αναταραχή γεγονός που γνώριζαν.

Για την ώρα οι προσπάθειες αυτές δεν έχουν βρει αντίκρισμα αφού ο Μητροπολίτης Λήμνου που είναι και πρόεδρος του Ιδρύματος δεν έχει δεχθεί να δει τον κ. Χασάπη, φέρνοντας και τον ίδιο σε δύσκολη θέση, αφού το οικονομικό βάρος της νοσηλείας της γυναίκας και τα όποια έξοδα προκύψουν θα πρέπει να καλυφθούν από τον ίδιο.

Αξίζει τέλος να αναφερθεί πως η 49χρονη για να μπορέσει να συνταξιοδοτηθεί έστω με μειωμένες αποδοχές, χρειάζεται να παραμείνει στη δουλεία της προκειμένου να έχει τα ένσημα 6 ακόμα μηνών.

Σας παραθέτουμε την επιστολή που απέστειλαν οι οικείοι της προς την διοίκηση της Καρατζάδειου βιβλιοθήκης

{gallery}karatzadeio_eggrafo{/gallery}


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video