ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στη Λήμνο θα φιλοξενηθεί το MedFood2017

Στη Λήμνο θα φιλοξενηθεί το MedFood2017

Ένα νέο Θερινό Σχολείο με τίτλο “Μεσογειακά Τρόφιμα: Διατροφικά Οφέλη και Αξίες τους (MedFood2017)” διοργανώνεται στη Μύρινα Λήμνου, στο διάστημα 25-30 Ιουνίου 2017, από το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Το Θερινό Σχολείο αποσκοπεί στην ανάδειξη των πολύπλευρων συνιστωσών που συνδιαμορφώνουν τη διατροφική αξία των μεσογειακών τροφίμων.

Ένα πλήθος από διακριτές ή/και ετερόκλητες παραμέτρους (μεσογειακός χώρος, βιοποικιλότητα, τοπικά προϊόντα και παραγωγική διαδικασία, μεσογειακή διατροφή και υγεία του ανθρώπου) αποτελούν κομμάτια ενός διεπιστημονικού “παζλ” το οποίο στην πράξη προσδίδει μοναδική ποιότητα στα προϊόντα της Μεσογείου.

Αποτελεί συνέχεια δύο προηγούμενων Θερινών Σχολείων του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, των (α) Μεσογειακά Τρόφιμα και Διατροφική Αξία: Σύγχρονες Τάσεις στην Επιστήμη Τροφίμων και Διατροφής (MedFood 2012) και (β)Διατροφή και Βιοποικιλότητα ως εργαλεία του Ευ Ζην (NuBioEYZHN 2015) σε συνεργασία με το Τμήμα Περιβάλλοντος.

Στο Θερινό Σχολείο θα διδάξουν πλήθος διεθνώς καταξιωμένοι επιστήμονες από Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του Εξωτερικού, εστιάζοντας σε τέσσερεις (4) κύριες θεματικές ενότητες:
- Βιοτικοί Πόροι: Χρήσεις και Αξίες
- Αγροτική Ανάπτυξη και Επιχειρηματικότητα
- Διατροφική Αξία των Μεσογειακών Τροφίμων
- Η Διατροφή στην Υπηρεσία της Υγείας του Ανθρώπου

Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα και τους εισηγητές του Θερινού Σχολείου είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του: http://ift.tt/2p0hhhy7

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Θερινού Σχολείου: MedFood2017@aegean.gr  

MedFood2017 Poster

Φωτό άρθρου: Κώστας Κατενίδης


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video