ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του Μανώλη Παπαγεωργίου


"Έφυγε" τα ξημερώματα της Πέμπτης από τη ζωή, σε ηλικία 78 ετών, ο Μανώλης Παπαγεωργίου, πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμου, πρώην πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε Σάμου της Νέας Δημοκρατίας και πατέρας του νυν αντιδημάρχου Σάμου, Πάρη Παπαγεωργίου.

Όπως αναφέρει ο δήμος Σάμου, "το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σάμου συνεδρίασε έκτακτα, σήμερα Πέμπτη 22 Νοεμβρίου, στο άκουσμα του θανάτου,  του επί πολλά έτη, δημοτικού υπαλλήλου που υπηρέτησε  ευδόκιμα το Δήμο Σαμίων και Βαθέος, αλλά και του επί σειρά ετών εκλεγμένου αιρετού που για τέσσερα χρόνια ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Βαθέος συνεισέφερε τα μέγιστα στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο Εμμανουήλ Παπαγεωργίου, γέννημα θρέμμα αυτής της πόλης,  είχε μέσα του  εκ νεότητος,  την έννοια της προσφοράς στα κοινά  και όχι μόνο για την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά  και στο αθλητισμό, στο πολιτισμό, και στην εν γένει ανάδειξη των  ιδεωδών της φυλής μας. 

Ευτύχισε να δημιουργήσει μια πρότυπη οικογένεια στην οποία απευθύνουμε τα θερμά μας και ειλικρινή  συλλυπητήρια και ιδιαιτέρως στο συνεχιστή του,  αντιδήμαρχο Σάμου γιο του Παρασκευά.  

Σε ένδειξη πένθους  και ελαχίστου φόρου τιμής, ομόφωνα αποφάσισε την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος ως ακολούθως:   

ΨΗΦΙΣΜΑ

1.  Να εκφράσει τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή  συλλυπητήρια του Δημάρχου  και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένεια του εκλιπόντος .

2.  Να παραστεί ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο στην τελετή της κηδείας του.

3.  Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του.

4.  Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή τόσο στην παρούσα έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και στην πρώτη τακτική συνεδρίαση αυτού.

5.  Να  εκφωνηθεί επικήδειος λόγος από το Δήμαρχο  Σάμου.  

6. Να διαβαστεί το παρόν ψήφισμα κατά την τελετή από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.  

7. Να επιδοθεί  το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος,  να  αναρτηθεί  στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευθεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

«Μακαρία η οδός η πορεύει σήμερον».

«Ας είναι αιωνία η μνήμη του και ελαφρύ το χώμα της πατρώας γης που θα τον δεχτεί».

Συλλυπητήριο μήνυμα από την ΝΟ.Δ.Ε Σάμου της Ν.Δ.:

"Η ΝΟ.Δ.Ε Σάμου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Εμμανουήλ Παπαγεωργίου.

Ο Μανώλης ήταν από τα σημαντικότερα στελέχη του κόμματος, φίλος και ένας σπουδαίος και καταξιωμένος δημότης με ενεργό ρόλο στα κοινά του νησιού μας!

Μανώλη, αφήνεις  πίσω σου  ένα δυσαναπλήρωτο κενό!"

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video