ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Και τώρα... Ήφαιστος Λήμνου για την ΑΕΚ

Και τώρα... Ήφαιστος Λήμνου για την ΑΕΚ

Του Χρήστου Τσάλτα

Η νίκη κόντρα στην Αντβέρπ ανήκει στο παρελθόν για την ΑΕΚ, η οποία επέστρεψε στη βάση της και πλέον στρέφει το βλέμμα της στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ήφαιστο Λήμνου (25/11, 15:00).

Κόντρα στην Αντβέρπ η ΑΕΚ έκανε μεγάλη προσπάθεια, ειδικά στα τελευταία λεπτά του αγώνα και κατάφερε να φτάσει στην έκτη νίκη της σε επτά παιχνίδια στον όμιλο του Champions League. Το 6-1 στον πρώτο γύρο, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η νίκη στο Βέλγιο έχουν φέρει ικανοποίηση στην ομάδα του Λούκα Μπάνκι, η οποία μετρά πέντε διαδοχικές νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η επιστροφή της ΑΕΚ στη βάση της έφερε και... ανάσες, με τον Λούκα Μπάνκι να δίνει ρεπό την Τετάρτη στους παίκτες του, ώστε να «καθαρίσουν» το μυαλό τους και να ξεκουραστούν ενόψει του τελευταίου αγώνα πριν από την διακοπή των «παραθύρων».

Από την Πέμπτη (22/11) θα αρχίσει η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ήφαιστο Λήμνου, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, με στόχο τη νίκη που θα διατηρήσει ψηλά στη βαθμολογία την Ένωση και θα επεκτείνει το νικηφόρο σερί στις 6 διαδοχικές επιτυχίες.

Στο πλαίσιο αυτό θα ξεκαθαρίσει και η κατάσταση του Εξέβιερ Ρατάν Μέις. Ο Καναδός γκαρντ αποκόμισε τραυματισμό στο πόδι (σφίξιμο στη γάμπα), κατά τη διάρκεια του δευτέρου δεκαλέπτου και δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Αντβέρπ. Την Πέμπτη, μάλιστα θα υποβληθεί σε εξετάσεις, με την συμμετοχή του να είναι αμφίβολη, στην παρούσα φάση, για το παιχνίδι με την ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου.

Από εκεί και πέρα, εκτός δράσης θα παραμείνουν οι Βασίλης Ξανθόπουλος και Βασίλης Καββαδάς, με την επιστροφή τους να υπολογίζεται μετά τις αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων.

 

Πηγή: sdna.gr

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video